Celebrities Film & Tv Showbiz

Kevin Spacey deklaron se nuk është fajtor ndaj akuzave të fundit për ngacmim seksual!

Akuzat për ngacmimin seksual të Kevin Spacey-t kanë qarkulluar globin dhe e kanë shtyrë aktorin jashtë vëmendjes së Hollywood-it. Spacey është deklaruar i pafajshëm për të gjitha akuzat kundër tij. Dy herë fitues i çmimit Oscar u shfaq në prezantimin e video-telefonatës i veshur me një kravatë rozë, këmishë blu të hapur dhe xhaketë sportive të zezë.

Spacey u paraqit për të diskutuar zyrtarisht akuzat kundër tij nga paditësi. Sipas viktimës së supozuar, ngjarjet kanë ndodhur ndërmjet viteve 2001 dhe 2005 në të cilat ai pretendon tre sulme seksuale dhe ka detyruar personin të kryejë marrëdhënie seksuale pa pëlqimin e tij.

Në mes të korrikut, Spacey u shfaq në Old Bailey dhe mohoi të gjitha akuzat në lidhje me tre burra në të 30-at dhe 40-at e tyre.

Këto vepra dyshohet se kanë ndodhur pikërisht në Londër dhe Gloucestershire mes viteve 2005 dhe 2013. Gjyqi kundër aktorit do të zhvillohet më 6 qershor dhe do të zgjasë rreth katër javë. Përveç kësaj, përpara se të fillojë gjykimi, do të bëhet një shqyrtim parathirrjes.

Do të shohim se si përfundon kjo çështje për Spacey-n, i cili para se të zbulohej i gjithë ky problem, ishte një nga aktorët më të njohur në Hollywood dhe kishte qenë një nga aktorët më të kërkuar të epokës së tij.

Ai do të mbahet mend gjithmonë për interpretimet e tij në ‘American Beauty’, ‘The Usual Suspects’ dhe ‘House of Cards‘. Që nga aktakuza e tij, ai nuk është rikthyer në ekranin e madh dhe nuk e dimë nëse do të luajë sërish në ndonjë film apo serial.