Botë e Çuditshme

Konsumon një litër lëng limoni në kohë rekord, amerikani synon të fitojë Guinness!

Një burrë nga Idaho piu një litër lëng limoni në 13.64 sekonda, duke fituar një titull të mundshëm të rekordeve botërore Guinness dhe një dhimbje barku të pakëndshme. David Rush, i cili ka thyer më shumë se 250 Rekorde Botërore Guinness dhe aktualisht mban 164 tituj, më parë mbante titullin për kohën më të shpejtë për të pirë 1 litër  lëng limoni në 16.5 sekonda. Thyesi i rekordeve Andre Ortolf e mori titullin përsëri duke arritur të pinte lëngun e limonit në 16 sekonda, duke e bërë Rush të provonte përsëri rekordin.

Këtë herë ai arriti një kohë prej 13.64 sekonda. Përpjekja e fundit e Rush, e cila ende duhet të shqyrtohet dhe miratohet nga Rekordet Botërore Guinness, do ta çonte atë në 165 rekorde të njëkohshme botërore. Ai synon të mbajë më shumë rekorde nga kushdo në botë, një qëllim që kërkon që ai të mbajë të paktën 183.

Rush theu gjithashtu së fundmi një rekord botëror Guinness duke veshur 10 bluza në 15.03 sekonda. David Rush, i cili ka thyer më shumë se 250 Rekorde Botërore Guinness, më parë ka realizuar të njëjtën arritje në 15.61 sekonda për një “#GWRchallenge” në 2020. Rush zyrtarisht mori rekordin për kohën më të shpejtë për të veshur 10 bluza duke veshur të gjitha bluzat e kërkuara me kohën prej 15.03 sekonda. Më parë ai fitoi rekordet për shumicën e bluzave të veshura në një minutë dhe shumicën e bluzave të veshura në 30 sekonda duke u bashkuar me gruan e tij, Jennifer, për të dy rekordet.