Health & Beauty

Magjike, artistja bën tatuazhe dhe fsheh plagët e njerëzve…

Plagët mund të përkthehen si përvoja jetësore dhe disa njerëz janë shumë krenarë për to. Megjithatë, njerëzit e tjerë do të preferonin të mos i kishin ato dhe madje të veshin rroba që u lejojnë t’i mbulojnë.

Përballë kësaj situate, artistja Raquel Gauthier ka përdorur të gjithë talentin e saj për t’i kthyer ato shenja në lëkurë në dizajne artistike të krijuara me dorë me bojë. Nëpërmjet llogarisë së saj në Instagram, Raquel ndan me botën historitë prekëse.

Ne po ju sjellim disa nga këto imazhe, ku në pjesë të ndryshme të trupit plagët apo shenjat kthehen në art. Duket se një artiste e vërtetë si Raquel Gauthier nuk has pengesë në këto copëza arti që ajo krijon.

Vlen për t’u përmendur se ndonjëherë dashuria për tatuazhet kalon çdo limit. Një burrë që ka mbuluar 97% të trupit të tij me tatuazhe, ka treguar se si dukej më parë dhe ka treguar pse filloi të bënte tatuazhe. Chris Dalzell, 36 vjeç, njihet si “burri më me shumë tatuazhe në Irlandën e Veriut” dhe ka shpenzuar 38,000 paund për të mbuluar trupin e tij me bojë, pasi së fundmi ka përfunduar një tjetër në shpinë.