Botë e Çuditshme

Ka mbuluar 97% të trupit me tatuazhe, ja si dukej 36-vjeçari dikur!

Një burrë që ka mbuluar 97% të trupit të tij me tatuazhe, ka treguar se si dukej më parë dhe ka treguar pse filloi të bënte tatuazhe. Chris Dalzell, 36 vjeç, njihet si “burri më me shumë tatuazhe në Irlandën e Veriut” dhe ka shpenzuar 38,000 paund për të mbuluar trupin e tij me bojë, pasi së fundmi ka përfunduar një tjetër në shpinë.

Në fillim të këtij muaji, ai shpenzoi 600 paund për të portretizuar në trupin e tij gangsterët Ronnie dhe Reggie Kray, të cilët terrorizuan lindjen e Londrës gjatë viteve 1950-1960. Chris, një baba i dy fëmijëve, zbuloi se ai ka kaluar pesë vitet e fundit duke u mbuluar me bojë si një shpërqendrim, për të ndihmuar në përballimin e problemeve shëndetësore të vajzës së tij të madhe.

Jessica, tani gjashtë vjeç, ka shkuar dhe ka dalë nga spitali që nga lindja dhe vuan nga sindroma Ehlers-Danlos, një gjendje e rrallë që prek indet lidhëse. Chris, një kuzhinier, ka kaluar 93 orë duke bërë tatuazh kokën i vetëm dhe ka dashur të bëjë portretet e gangsterit pranë një boje të Jessica-s dhe vajzës nëntë javëshe Hailie, e cila gjithashtu po testohet në spital për një çrregullim gjenetik, si mbrojtje simbolike shpirtërore. Ai vazhdoi:

Ata njihen për mbrojtjen e tyre dhe këtë dua unë për vajzën time të vogël.