Celebrities Gossip Showbiz

Në këtë episod të The Kardashians, Kendall Jenner zbulon më shumë rreth look-ut të saj në Met Gala!

Kendall Jenner forcoi marrëdhënien e saj me Pradën duke veshur një fustan të zi të përpunuar në Met Gala, por ajo zbuloi në episodin e kësaj jave të The Kardashian se për pak doli topless. Supermodelja 27-vjeçare ishte duke e rregulluar fustanin e saj ndërsa qëndronte topless, duke mbuluar gjoksin me krahë dhe duar në episodin e ri, të quajtur It’s Met Monday.

Madje ajo zbuloi se kishte folur për të shkuar në tapetin e kuq topless, megjithëse në fund zgjodhi një bluzë, edhe pse gjatë rrugës iu desh të urinonte aq keq sa në fund hyri në një kovë akulli, me ndihmën e disa anëtarëve të ekipit të saj. Ndërsa shumica e familjes së saj ishte nisur për në Met, Kendall është ende duke u përgatitur me fustanin e saj Prada.

Ajo është ende topless, duke mbuluar gjoksin e saj, ndërsa ekipi i saj është në përgatitje për veshjen, pasi Kendall bën shaka se ata e konsideruan një pamje të guximshme në tapetin e kuq. “Djema duhet të shkoni. Po bëhet stresuese dhe është koha për Met”, thotë Kendall duke buzëqeshur në kamerë.

Jashtë hotelit, Kendall ka nevojë për shumë ndihmë për të hyrë në furgonin e shpejtësisë, pasi ajo shton në rrëfim, ‘fundi im ishte aq i madh dhe kaq i rëndë dhe kishte aq shumë gjëra poshtë tij, saqë kisha mbetur pa frymë’.