Celebrities Gossip Showbiz

Nicki Minaj përcjell mesazhin e fortë dhe ndihmon vajzat me ngjyrë të kenë vetëbesim!

Nicki Minaj pranoi se dëshiron të jetë një model për gratë me ngjyrë dhe t’u japë atyre besim për shkak të mungesës së përfaqësimit të tyre në industrinë e muzikës. Reperja, 39 vjeçe, foli për mënyrën se si ndihej se nuk ishte mjaft e mirë duke u rritur sepse nuk shihte vajza me ngjyrë në kopertinat e revistave dhe në ekran.

Ajo tha se dëshiron t’i fuqizojë vajzat e reja që të besojnë se nuk kanë nevojë për një djalë për asgjë, ndërsa foli për revistën i-D ndërsa ishte në krye të botimeve të tyre Winter 2022. “Gjithmonë ka pasur mungesë përfaqësimi për gratë me ngjyrë,  sapo filloni të bëheni të famshme, i detyroheni të gjithë kulturës të thoni gjëra që gratë e tjera mund t’i përsërisin për ta bërë veten të ndihen mirë”, tha ajo për publikimin.

“Kur të rriteni dhe shihni njerëz që duken në një mënyrë të caktuar vetëm në kopertinat e revistave, në filma dhe në TV, mund të filloni të ndiheni, “A nuk jam mjaftueshëm e mirë?” Nicki vazhdoi duke thënë se të dëgjuarit e vajzave të reja duke kënduar tekstet e saj e bën atë të dëshirojë t’u japë atyre besim dhe t’i ndihmojë të kuptojnë se mund të bëjnë çfarë të duan.

Ajo vazhdoi:

Ka një keqkuptim të madh me njerëzit që i takojnë si të sinqertë, keqkuptimi është se ne jemi kaq të forta, vetëm sepse një person kundërshton, nuk do të thotë se ata nuk kanë frikë.