Celebrities Gossip Showbiz

Nipi i Ricky Martin do të zbulojë detaje të reja në lidhje me sulmin seksual që thuhet se ka pësuar nga këngëtari!

Dennis Sanchez Martin, nipi i Ricky Martin, i cili zbuloi për shtypin se ai ishte sulmuar seksualisht nga këngëtari portorikan kur ishte 12 vjeç, tha në një emision televiziv se do të japë detaje për skandalin mediatik që ka shpërthyer me deklaratat e tij. Aktualisht, edhe nëna e Dennis nuk ka qenë në dijeni për vendndodhjen e djalit të saj në vendlindjen e tij Puerto Rico për javë të tëra. Mirëpo, gazetarët e emisionit “Sientense quien pueda”, kanë arritur të kontaktojnë me të riun.

Pas faktit, ai e kishte shumë të qartë se do t’i zbulojë të gjitha detajet në orët në vijim pasi kanë mundur ta kontaktojnë për të biseduar me të për rreth 10 minuta. I riu e nisi skandalin duke marrë një urdhër ndalimi për dhunë në familje ndaj Ricky Martin korrikun e kaluar, por çështja u depozitua pak ditë më vonë, me kërkesë të vetë paditësit.

Ricky Martin, nga ana tjetër mori një urdhër mbrojtjeje të dhënë nga Gjykata e Shkallës së Parë të San Juan kundër nipit të tij, i cili nga ana e tij paraqiti një denoncim të hënën për sulm të dyshuar seksual, konfirmuar nga Zyra e Administrimit të Gjykatave të Porto Rikos.
Një ditë më vonë, Ricky Martin ngriti një padi për zhvatje të milionave kundër nipit të tij. Urdhri i mbrojtjes i kërkuar nga Dennis Sanchez korrespondon, siç tha ai, me “një model sjelljeje që përbëhet nga kërcënime, persekutim ose ngacmim”.

Në janar të vitit 2022, Sanchez publikoi numrin e telefonit të këngëtarit në rrjetet sociale dhe në fillim të shtatorit, përmes një pale të tretë, i kërkoi para “në këmbim të heshtjes së tij”, për të cilën u urdhërua “të përmbahej nga ngacmimi, ndjekja, frikësimi, duke kërcënuar ose duke ndërhyrë në ndonjë mënyrë tjetër me kërkuesin ose anëtarët e familjes së tij”.