Celebrities Gossip Love & Sex Showbiz

Një takim ndryshon gjithçka, këtë jua dëshmon dyshja e njohur Chris Hemsworth dhe Elsa Pataky!

Gjetja e atij personi të veçantë me të cilin do të kaloni pjesën tjetër të jetës mund të jetë një detyrë sfiduese dhe sigurisht, çdo histori dashurie përfshin ulje dhe ngritje, por kur koha është e duhur dhe ai person vjen më në fund gjithçka duket se ka kuptim. Ndoshta kjo është ajo që ndodhi me aktorët Elsa Pataky dhe Chris Hemsworth, të cilët, pavarësisht distancës dhe faktorëve të tjerë sfidues, vazhduan të ishin bashkë.

2 persona që ndajnë një profesion, si dhe një shije dhe dashuri për aktrimin, duket se kanë mjaft gjëra të përbashkëta për të qenë bashkë. Megjithatë, Elsa Pataky dhe Chris Hemsworth u desh të përballeshin me një sërë vështirësish për të qenë së bashku. Elsa është një aktore spanjolle 45-vjeçare, e cila ka kaluar disa kohë edhe në modeling, ndërsa Chris, ndonëse i ka kushtuar jetën aktrimit, është 38 vjeç dhe ka lindur në Australi, në Melburn.

Mënyra se si jeta i bashkoi dhe i bëri të takoheshin mund të jetë paksa e pazakontë, pasi një palë e tretë hyri në mes. Agjenti i talenteve William Ward vendosi që këta aktorë duhej të takoheshin dhe nuk hezitoi t’i caktonte atyre një takim në fillim të vitit 2010. Prej asaj dite duket se mes 2 aktorëve u krijua një lidhje e madhe.

Në shtator 2010, çifti e bëri publike lidhjen e tyre duke ecur së bashku në tapetin e kuq dhe vetëm pak muaj më vonë, në dhjetor të të njëjtit vit, të dy vendosën të martoheshin. Disa komentonin për nxitimin e dasmës së tyre, por aktori u shpreh: “Të them të drejtën, nuk kishte asnjë plan për këtë. Ishim me pushime dhe thamë: “Pse të mos martohemi edhe ne?”. Ai shtoi: “Ne i kishim të dy familjet tona me pushime në të njëjtën kohë dhe menduam se kjo ishte një mundësi e mirë sepse ishim të gjithë bashkë, kështu që e bëmë.”

2 vjet pasi jeta, fati, madje edhe një agjent talentesh i bashkoi, ata mirëpritën fëmijën e tyre të parë në Londër dhe e quajtën India Rose. Aktorja spanjolle tha:

Ne bëmë gjithçka shumë shpejt, nuk e di se si mbijetuam si çift. U martuam dhe një vit më vonë patëm fëmijë. Ia dolëm mirë sepse mes nesh ka shumë dashuri dhe megjithëse jemi personalitete shumë të forta, e duam shumë njëri-tjetrin. Ne e bëjmë atë të funksionojë.

Pas 2 vitesh, në vitin 2014, në Los Angeles lindën binjakët Tristan dhe Sasha. 5 muaj më parë, Chris Hemsworth foli për atësinë, duke thënë:

Ju kujton magjepsjen që kishit me gjërat dhe se si mund të kaloni orë të tëra vetëm duke qenë me dikë. Eshte e mrekullueshme.

Ky çift ka ardhur duke u rritur falë mbështetjes reciproke, jo vetëm individuale apo si çift, por edhe profesionalisht. “Kur e njoha nuk njihej fare dhe u rrita me të dhe përjetova të gjitha sukseset dhe ndryshimet e tij, dhe më pas ai u bë kaq i madh dhe unë e kam ndarë atë gjithashtu. Të kalosh çdo moment dhe të ishe atje me të me çdo sukses ishte në të vërtetë një gjë e mrekullueshme, ne u rritëm së bashku,”-tha Pataky.

Në vitin 2014, ata vendosën të linin jetën në Los Angeles dhe të transferoheshin në Australi me familjen e tyre. Si një çift që lanë mënjanë diferencën e tyre në moshë, ata harruan kufijtë gjeografikë dhe vendosën dashurinë dhe familjen në radhë të parë për ta bërë lidhjen e tyre të suksesshme. Ata ishin 2 persona që riorganizuan jetën dhe punën e tyre për t’u rritur së bashku.

Thashethemet janë gjithmonë aty dhe, si të gjithë çiftet, edhe ata kanë uljet dhe ngritjet e tyre, por dashuria për njëri-tjetrin i mban të bashkuar. Ata gjithmonë ndajnë së bashku përvoja të reja dhe momente të mrekullueshme argëtimi, gjë që i ndihmon ata të vlerësojnë atë që kanë gjetur. Me fjalët e Elsës:

Të gjitha historitë e dashurisë janë të bukura, por e jona është e preferuara ime!