Film & Tv Magazine

Një version i ri i komedisë “The Office” do të fillojë prodhimin në Australi, këtë herë udhëhequr nga një grua!

Komedia “The Office” do të shfaqet në një mënyrë paska ndryshe të udhëhequr nga një grua për herë të parë në një version australian që do të luhet në Prime Video të Amazon. Komedianja dhe aktorja australiane Felicity Ward do të portretizojë Hannah Howard, drejtoreshë e kompanisë së paketimit Flinley Craddick në “The Office Australia”. Në një kthesë të komplotit pas COVID-19, Howard merr lajme nga zyra qendrore se dega e saj do të mbyllet dhe se stafi do të duhet të punojë nga shtëpia. Ajo kalon në modalitetin e mbijetesës, duke bërë premtime që nuk mund t’i mbajë dhe nis komplote të çuditshme për të mbajtur të bashkuar “familjen e saj të punës”.

Përshtatja australiane është përsëritja e 13-të e shfaqjes që u krijua fillimisht nga Ricky Gervais dhe Stephen Merchant. Ritretje të tjera ndërkombëtare kanë përfshirë ato në Francë, Kanada, Kili, Izrael dhe Lindjen e Mesme. Xhirimet e serialit me tetë pjesë do të fillojnë në Sydney në qershor. Prodhimi është nga Prime Video, BBC Studios Australia dhe Zelanda e Re dhe Bunya Entertainment. Shfaqja do të emërtohet si një Amazon Original dhe do të nisë në Prime Video në mbarë botën, duke përjashtuar SHBA-në, në 2024. Gervais, bashkë-krijues, bashkë-shkrimtar dhe yll i versionit origjinal në Mbretërinë e Bashkuar tha në një deklaratë:

Jam shumë i emocionuar që Australia po ribërë shfaqjen time të vogël nga fillimi i shekullit. Politika e zyrës ka ndryshuar pak në 20 vjet, kështu që mezi pres të shoh se si ata lundrojnë në një David Brent të ditëve të sotme.