Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Botë e Çuditshme Design

Njihuni me kryeveprat e krijuara nga vetë natyra!

Ndonjëherë jeta bëhet shumë e vështirë dhe monotone sa ndoshta mund të duam të japim dorëheqjen nga çdo gjë. Në vend që të përpiqemi të përballojmë vështirësitë, ne i devijojmë ato duke u mbushur me energji negative dhe pesimizëm.

Por natyra nuk e lejon diçka të tillë! Një çifti i lidhi së bashku pasioni për natyrën. Pasi u njohën në internet, Lisa dhe Matt u dashuruan dhe kuptuan se atyre u pëlqejnë gjëra të ngjashme në jetë dhe duan të përjetojnë një aventurë larg qytetit.

Këtu kemi një listë me momentet ku natyra na mëson se nuk duhet të dorëzohemi edhe pse mund të kemi shumë pengesa e barriera para:

Kjo pemë ishte rrëzuar, por sërish vazhdoi të rritej.

Kjo pema ishte aq fertile sa edhe tek rrënjët nisën të dilnin frutat.

Një hidrocentral i shekullit të 19-të, ku natyra filloi të mbizotërojë.

Edhe pasi është prerë në një mënyrë brutale, pema e bananes vazhdon të lulëzojë.

Një ndryshim i ndodhur për një periudhë 5-javore.

Natyra duke marrë në kontroll një vilë të braktisur 110-vjeçare në Belgjikë.

Të humbur në pyll.

Natyra gjen një mënyrë për të mbijetuar në çdo vend që mundet.