Celebrities Film & Tv Gossip Showbiz

Pas akuzave për Jimmy Fallon, vjen edhe reagimi i producentëve të ‘The Tonight Show’!

Disa producentë aktualë dhe ata që kanë qenë më parë të “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” kanë reaguar për të mbrojtur drejtuesin e shfaqjes pasi një raport i fundit i Rolling Stone pretendoi se Jimmy krijonte një mjedis aq toksik sa punonjësit donin të vrisnin veten. Katër producentët folën për Daily Mail, duke lavdëruar Fallon si një drejtues “mbështetës” dhe “bashkëpunues”, i cili i bën shumë prej tyre të ndihen si “familje”. Një producent anonim për median tha se:

Nuk mund të them mjaftueshëm gjëra të mira për të, se si ai është një person empatik, se si dëgjon mendimet e njerëzve të tjerë dhe se si është i hapur për të qenë i përshtatshëm. 

Një tjetër producent vuri në dukje se Fallon bën një përpjekje për të krijuar një mjedis “familjar” midis stafit dhe ekipit duke organizuar ngjarje sociale si netë mes miqsh, bowling dhe shfaqje talentesh të stafit. Ata shtuan se kanë marrë shënime të shkruara me dorë nga Fallon për ditëlindje, momente të veçanta dhe një punë të bërë mirë.

Një producent i tretë, i cili ka punuar në “The Tonight Show” për 14 vjet, ripohoi se talk show krijon një ndjenjë “komuniteti” midis stafit.

Nuk kam ndjerë asgjë veç mbështetjes nga njerëzit përreth meje nga Jimmy te producentët e tjerë dhe të gjithë kolegët e mi në shfaqje.

Këto deklarata janë në kontrast të plotë me pretendimet e bëra në raportin e Rolling Stone, i cili citoi dy punonjës aktualë të “Tonight Show” dhe 14 ish-punonjës të cilët pretenduan se Fallon përçmonte dhe ngacmonte njerëzit që punonin për të. Raporti përsëriti gjithashtu pretendimet e kahershme se Fallon ka probleme me pijen dhe është parë duke konsumuar alkool gjatë punës.

Megjithatë, producentët që folën për Daily Mail i mohuan këto pretendime. Një producent tha se Fallon “asnjëherë nuk e ka ngacmuar” dhe se ai “shëtit nëpër salla dhe flet me të gjithë”. Në lidhje me këtë situatë ka reaguar edhe vetë Jimmy Fallon.