Love & Sex

Pranvera ‘zyrtarisht’ periudha ku shumica e çifteve ndahen!

Me ngrohjen e motit dhe praninë e rrezeve të diellit më gjatë, pranvera rezulton të jetë koha ku lidhja juaj mund të përfundoj. Muajt e pranverës mund të jenë fillimi i sezonit të ndarjes, sepse shumica e lidhjeve të formuara gjatë muajve të vetmuar e të ftohtë të dimrit përfundojnë.

Sipas ekspertëve, dimri është periudhë ku shumica e njerëzve futen në lidhje si mënyrë për të larguar mërzinë dhe depresionin që sjell ai sezon. Psikologia Dr.Danielle Forshee tregon se zvogëlimi i pranisë së rrezeve të diellit gjatë muajve të dimrit është shkaktar i formimit të lidhjeve të reja, ndërkaq prania e diellit gjatë pranverës ka të bëjë me ndarjet.

Ndërkaq, përgatitja për një takim të parë mund t’ju bëjë të ndiheni më shumë se vetëm nervoz. Në fund të fundit, ka shumë për të menduar dhe ka të ngjarë që ju të dëshironi të lini një përshtypje të mirë tek personi me të cilin po takoheni. Ju mund të keni disa pritshmëri për një takim të parë ose të keni kufij që jeni të shqetësuar se mund të kapërcehen. Diçka që shumë njerëz mendojnë është nëse një puthje mund të jetë në rregull në takimin e parë. Çdo situatë është e ndryshme, por ka disa aspekte që mund të dëshironi të merrni parasysh kur mendoni të puthni dikë në takimin e parë.