Celebrities Gossip

Princi Harry po akuzohet se është kthyer në një “përbindësh të mizorisë rastësore” sepse…

Princi Harry së fundmi po akuzohet se është kthyer në një “përbindësh të mizorisë rastësore” në çështjet në lidhje me Princin William pas publikimit të librit të tij “Spare”. Ky pretendim është ngritur nga autorja mbretërore Jan Moir, në një artikull për Daily Mail. Në të, shkrimtarja pranoi se në këtë histori nuk duhet të lihej pa përmendur edhe Princ William.

Moir tha gjithashtu se:

Ku e lë ai gjithë këtë? Imagjinoni pozicionin e tij. Për pjesën më të madhe të jetës tënde e ke dashur dhe je kujdesur për vëllanë tënd të vogël dhe vetëm për të zbuluar nëpërmjet faqeve të kujtimeve më të shitura në histori (1.43 milionë kopje në të gjitha formatet në SHBA, Kanada dhe Britani ditën e parë) del se ai ju ka inat gjatë gjithë kohës. Thellësisht gjithçka, nga dhoma juaj e gjumit më e madhe dhe pozicioni juaj më i lartë në hierarkinë familjare, tek ngjashmëria juaj fizike me mamin, të cilën ai e ka zili. Pastaj ai gëzohet kur kjo ngjashmëri zhduket me kalimin e moshës, e zëvendësuar nga ‘tullacia juaj alarmante, më e avancuar se e imja’. Kaq rastësisht mizor, në emër të të qenit i sinqertë.

Përpara përfundimit, ekspertja shtoi gjithashtu, “nëse duhet të prishësh lumturinë e dikujt tjetër për të rritur tënden, për t’i provuar vetes se në fund të fundit nuk je vëllai ose motra e dytë, atëherë je një përbindësh”.