Celebrities Showbiz

Reperi i njohur Lil Wayne paditet nga ish-kuzhinierja e tij!

Reperi i njohur Lil Wayne po përballet me një padi prej 500 mijë dollarësh nga ish-kuzhinierja e tij Morghan Medlock, e cila pretendon se reperi e ndërpreu kontratën e saj gabimisht pasi ajo duhej të kujdesej për djalin e saj të plagosur. 40-vjeçari, emri i vërtetë i të cilit është Dwayne Michael Carter Jr., është akuzuar për hakmarrje dhe praktika të shumta të paligjshme të punës. Medlock pretendon se ka punuar për Carter për më shumë se një vit dhe po kërkon të paktën 500,000 dollarë si dëmshpërblim.

Sipas dokumenteve ligjore, Medlock tha se ajo udhëtoi në Las Vegas me Carter gjatë fundjavës së Ditës së Përkujtimit si pjesë e rolit të saj si kuzhinierja e tij. Gjatë udhëtimit, Medlock pretendon se ka marrë një telefonatë duke e informuar se djali i saj 10-vjeçar ishte në spital në Los Anxhelos. Ai kishte pësuar një lëndim të rëndë në kokë.

Ajo tha se bëri përpjekjet e saj maksimale për t’u kthyer në Los Anxhelos për të qenë me fëmijën e saj të plagosur. Medlock pretendon se fluturimi u vonua për shkak se Carter pinte marijuanë në avion. Gjithashtu pretendon se më pas është nisur me një fluturim tjetër dhe ka informuar asistentin e Carter se ajo po largohej, duke menduar se do ta kuptonin për shkak të rrethanave.

Medlock pretendon se ka vazhduar të kontaktojë rregullisht me asistentin e Wayne në lidhje me detyrat e saj të punës. Dyshohet se ajo e pyeti asistentin e Carter nëse donin që ajo t’i dërgonte Carter një menu darke, siç bënte çdo ditë gjatë punës, por i është thënë jo. Më pas, Lil Wayne thuhet se e ka ndërprerë kontratën me Medlock.