Celebrities Gossip Magazine Showbiz

Si po shkon seanca gjyqësore e Gwyneth Paltrow?! Përse mungojnë provat nga ana e paditësit?!

Avokatët e Gwyneth Paltrow i kërkuan vajzës së një burri që paditi aktorin e shndërruar në ndikues të stilit të jetës për një përplasje skish në vitin 2016, në lidhje me mungesën e pamjeve të kamerës GoPro që ata e quajtën pjesa më e rëndësishme e provës në gjyq të enjten. Steve Owens, avokati i Paltrow, pyeti një nga vajzat e burrit, Polly Grasham, për emailet e shkëmbyera me babanë e saj në lidhje me pamjet misterioze dhe mundësinë që padia të ishte ngritur kundër Paltrow sepse ajo ishte e famshme. Pamjet e GoPro nuk janë gjetur ose përfshirë si provë për gjyqin. Terry Sanderson, 76-vjeçari optometrist në pension që padit Paltrow, shkroi në temën e një emaili drejtuar familjes së tij pas aksidentit:

Unë jam i famshëm … Me çfarë kostoje?

Sanderson ka paditur Paltrow për më shumë se 300,000 dollarë dëmshpërblim, duke pretenduar se ajo skicoi në mënyrë të pamatur me të në një vrapim fillestar në “Deer Valley Resort” shtatë vjet më parë, duke i thyer brinjët dhe duke e lënë atë me një tronditje. Paltrow ka pretenduar se Sanderson shkaktoi përplasjen dhe kundërpaditi për 1 dollarë dhe tarifat e avokatit. Gjyqi mori një shënim gjithnjë e më personal në ditën e tretë të procedimit, kur vajza e Sanderson dhe një neuropsikolog dëshmuan për shëndetin e tij në rënie. Avokatët e Sanderson u përpoqën të bindin juristët se përplasja kishte ndryshuar rrjedhën e jetës së klientit të tyre, duke e lënë atë të dëmtuar nga truri dhe duke dëmtuar marrëdhëniet e tij me të dashurit.

Avokatët e Paltrow vunë në dyshim nëse Grasham dhe neuropsikologia Dr. Alina Fong mund të thoshin me siguri se rënia e Sanderson nuk ishte rezultat i plakjes ose kushteve të dokumentuara para përplasjes. Ata e morën në pyetje Grashamin për problemet e zemërimit të babait të saj, divorcet dhe marrëdhëniet e larguara me një tjetër nga vajzat e tij, e cila nuk po dëshmon në gjyq. Paltrow e ka quajtur më parë padinë një përpjekje për të shfrytëzuar famën dhe famën e saj. Të enjten, Steve Owens, këshilltari i saj kryesor, e pyeti Grashamin pse babai i saj dërgoi mesazhe duke iu referuar famës së saj.

Kjo përputhet pak me personalitetin e tij, duke lehtësuar një situatë serioze.

Owens hetoi thellësisht për obsesionin e Sanderson me rastin dhe nëse ai mendonte se ishte e bukur të përplasesh me një personazh të famshëm si Paltrow, ylli fitues i Ocscar-it i “Shakespeare in Love” dhe themeluese-CEO e kompanisë së mirëqenies, “Goop”. Sanderson pritet gjithashtu të dëshmojë për efektet e qëndrueshme të përplasjes. Ai nuk ka qenë i pranishëm në sallën e gjyqit ndërsa mjekët dhe ekspertët e tij kanë detajuar problemet e tij shëndetësore. Paltrow pritet të thirret për të dëshmuar të premten ose në fillim të javës së ardhshme, kur do të vazhdojë gjyqi tetë-ditor.