Celebrities Gossip Love & Sex Showbiz

Sylvester Stallone premton se nuk do të bëjë më gabime në lidhje me partneren e tij, Jennifer Flavin!

Sylvester Stallone premton se nuk do të gabojë më. Stallone dhe Jennifer Flavin pothuajse u divorcuan pas 25 vitesh për shkak të një veprimi që aktori bëri. Sylvester Stallone i tha “The Hollywood Reporter” se:

Ndonjëherë e vendos punën përpara familjes sime dhe ky është një gabim tragjik që nuk do të ndodhë më.

Kujtojmë se më 19 gusht të këtij viti, Jennifer Flavin, gruaja e Sylvester Stallone, bëri kërkesë për divorc. Megjithatë, një burim informoi PEOPLE se Flavin dhe Stallone i ndërprenë negociatat për divorc sepse vendosën t’i japin një shans të dytë si burrë e grua. Flavin pohoi se Sylvester Stallone arriti të gjente zgjidhjen e duhur. Sipas të dhënave të divorcit, Sylvester Stallone u angazhua në shpërndarjen, shterimin dhe/ose shpërdorimin e qëllimshëm të aseteve martesore. Ndërsa Jennifer Flavin pretendoi se Stallone bëri ndryshime me qëllim, ekipi ligjor i aktorit përmendi se ai “nuk u përfshi” në sjellje të tilla për të cilat Flavin e akuzoi.

Raportet thonë se Stallone miratoi një kërkesë nga ish-gruaja e tij e ardhshme për “përdorimin ekskluziv” të pronës së tyre në Palm Beach, Florida. Përfaqësuesi i Silvester Stallone tha për Page Six se aktori dhe Jennifer Flavin “vendosën të takoheshin përsëri në shtëpi, ku biseduan dhe ishin në gjendje të zgjidhnin mosmarrëveshjet e tyre. Ata të dy janë jashtëzakonisht të lumtur tani.

Kam respektin më të madh për Jennifer. Do ta dua gjithmonë. Ajo është një grua e mahnitshme. Ajo është qenia njerëzore më e bukur që kam takuar ndonjëherë.

Menjëherë pasi Flavin bëri kërkesë për divorc, Stallone u përpoq të pajtohej me gruan e saj. Përpjekjet e tij patën sukses. Jennifer Flavin dhe Sylvester Stallone kanë tre vajza, Sophia, Sistine dhe Scarlet.