Celebrities Gossip Showbiz

Takimi i Pique me fëmijët në SHBA nuk shkoi aspak mirë, ai i turpëroi ata në shkollë!

Gerard Pique dyshohet se i turpëroi dy fëmijët e tij kur filloi një takim në shkollën e tyre duke renditur arritjet e tij si një futbollist profesionist. Kjo taktikë me sa duket ishte në kontrast të plotë me ish-partneren e tij dhe nënën e dy fëmijëve, Shakira. Ajo thjesht tha emrin dhe kombësinë e saj kur u prezantua në dhomë.

Dy fëmijët, Milan dhe Sasha, tani jetojnë me Shakirën në Miami ndërsa Pique jeton ende në Barcelonë. Ai udhëtoi në Miami në maj për të kaluar kohë me fëmijët e tij dhe ka pasur shumë foto rreth tij duke kaluar kohë me ta.

Sipas Ana Maria Alvarado, drejtuese e programit ‘Sale el Sol’, Pique nuk la përshtypje të mira pasi mori pjesë në takimin e shkollës si një “futbollist me statistika dhe arritje ndërkombëtare” pasi burimet thonë se ai po tregonte disa nga arritjet që kishte bërë ndërsa ishte lojtar i Barcelonës.

Në takimin e shkollës mori pjesë edhe Shakira, e cila ndryshe nga Pique u prezantua vetëm duke deklaruar kombësinë e saj dhe se është nëna e Milanit dhe Sashës. Alvarado tha gjithashtu se si Milani ashtu edhe Sasha janë përshtatur shumë mirë me shkollën e tyre të re ku duket se tashmë kanë miq sepse janë parë me shumë energji. Fëmijët e Shakira dhe Pique kanë qenë gjithmonë shumë socialë.

Shakira ishte sërish në lajme muzikore, teksa publikoi këngën e re “Acrostico”, e cila i kushtohet djemve të saj Milan dhe Sasha, por nuk mungojnë as referenca për Pique.