Celebrities Gossip Showbiz

Pique mbërrin në SHBA për të takuar fëmijët por përballet me shumë probleme!

Gerard Pique ndodhet tashmë në Miami në vizitën e tij të parë për të kaluar kohë me djemtë e tij Sasha dhe Milan, të cilët prej fillimit të muajit jetojnë me nënën e tyre, Shakira. Ai ka udhëtuar i vetëm, pa shoqërinë e Clara Chias, me të cilën ka kaluar ditët e fundit në një udhëtim romantik në Dubai. Mirëpo, me këtë rast ai e mendoi më së miri, duke pasur parasysh tensionin me Shakirën, që e dashura të mos e shoqëronte.

Ky pretendohet të jetë një kusht që u vendos nga kolumbiani në udhëtimin e tij të parë. Pique ka hasur disa probleme në udhëtimin e tij të parë në Shtetet e Bashkuara për të kaluar kohë me fëmijët e tij. E para është kohëzgjatja e kohës që ai do të jetë atje. Ish-lojtari i Barcelonës do të duhet të zgjidhet për pesë ditë, kur marrëveshja mes avokatëve të Shakirës dhe tij ishte 10 ditë. Megjithatë, ai do t’i kishte kaluar ditët e mbetura në fillim të prillit, kështu që nuk do të jetë deri në muajin tjetër kur do të jenë në dispozicion 10 ditët e dakorduara.

Një tjetër pengesë për Pique është se në këtë vizitë të parë në Miami ai nuk ka një rezidencë ku mund të marrë fëmijët e tij, por duhet të qëndrojnë në një hotel.

Ajo që Pique ka siguruar është se do të jetë sa më afër vendit ku jetojnë fëmijët e tij me Shakirën. Synimi i Pique-s, sipas revistës ‘Semana’, është të gjejë një shtëpi ku të jetë rehat dhe sa herë që udhëton drejt Miamit për të kaluar kohën me fëmijët e tij. Udhëtimi i radhës i Piques në Shtetet e Bashkuara të Amerikës do të përkojë me festat e fëmijëve të tij, ndaj do të mund të përfitojë më shumë kohë se herën e parë.