Celebrities Film & Tv Showbiz

Top 5 filmat më të mirë të aktorit të njohur Alec Baldwin!

Alec Baldwin është një nga aktorët më të shkathët në Hollywood. Baldwin filloi si një personazh kryesor dramatik përpara se të ndërronte ingranazhet në role më komike. Ai mund të jetë kërcënues në një rol dhe gazmor në një tjetër.
Megjithëse ai është më i popullarizuari këto ditë për rolet e tij televizive në “30 Rock” dhe “Saturday Night Live”, ai ka një karrierë të mrekullueshme filmike në emrin e tij. Nga rolet e tij të mëparshme e deri te rolet më të fundit, këta janë filmat më të mirë të Alec Baldwin, sipas IMDb.

5. Beetlejuice (7.5)

4. The Hunt For Red October (7.6)

3. Glengarry Glen Ross (7.7)

2.Mission: Impossible – Fallout (7.7)

1.The Departed (8.5)