Celebrities Gossip Showbiz

Trailer-i për dokumentarin e Princit Harry dhe Meghan Markle nuk mirëpritet nga fansat!

Traileri i fundit i Netflix për dokumentarët e tij për Princin Harry dhe Meghan Markle është bombarduar me komente negative. Traileri një minutësh, i cili u publikua dje, paraqet çiftin duke diskutuar përvojat e tyre me familjen mbretërore që nga momenti i bashkimit.

Ai, dhe traileri i mëparshëm i lëshuar nga gjigandi i transmetimit, janë kritikuar mes disa ekspertëve për disa arsye, duke përfshirë përdorimin e tij të pamjeve të fotografëve të shtypit nga ngjarje që nuk kanë lidhje me çiftin e Sussex-it.

Dhe anëtarë të shumtë të publikut tani kanë kritikuar gjithashtu preview-in, duke e çuar në YouTube, ku gjigandi i transmetimit ndau klipin, për të lënë komente negative. Traileri ka krijuar një trend, ku shikuesit i nisin komentet e tyre me shprehjen ‘Më pëlqen pjesa’, përpara se të lënë një koment sarkastik. Njëri shkroi:

Më pëlqen pjesa kur pasi kaloi 39 vjet në familjen mbretërore, Harry kupton se ekziston një hierarki.

Një tjetër shtoi:

Më pëlqen pjesa kur ata janë aq të vendosur për të thënë të vërtetën, saqë janë në gjendje të udhëtojnë në kohë në një Premier Harry Potter në 2011 dhe një vizitë të 1938 nga Mbretëresha Mary. Kaq guxim prej tyre për t’iu kundërvënë atyre që i quajnë gënjeshtarë.