Celebrities Magazine Showbiz

Upss, çfarë?! Zbulohet se Jake Gyllenhaal dhe Jamie Lee Curtis kaluan së bashku pandeminë e Covid-19!

Hmmm, kemi disa të reja për aktorët Jake Gyllenhaal dhe Jamie Lee Curtis. Dy yjet po flasin për kohën që kaluan së bashku gjatë pandemisë Covid-19, duke i thënë People se aktori, i cili është ndrikull i Lee, dhe e dashura e tij Jeanne Cadieu, jetonin në shtëpinë ngjitur që zotëron Curtis. Curtis, e cila fitoi Oscar-in për aktoren më të mirë në rol dytësor në Oscar 2023, është mikeshë me prindërit e Gyllenhaal, regjisorin Stephen Gyllenhaal dhe skenaristen Naomi Foner.

Lee teksa ishte në premierën e thrillerit të ri të Gyllenhaal, “The Covenant”, u shpreh:

Sapo jemi njohur me njëri-tjetrin. Ai gjithashtu jetoi me mua gjatë Covid për gati një vit. Ai dhe Jeanne jetonin në shtëpinë ngjitur që kam unë. Dhe kështu kishte edhe atë. Për një minutë.

Lee zbuloi se Gyllenhaal, si shumë njerëz, iu drejtua pjekjes së bukës gjatë asaj kohe dhe do të aktronte, do të këndonte dhe do të mbante duart për grupin e vogël.

Ai bëri shumë bukë me brumë kosi, shumë. Pra, këndimi, aktrim. Dhe ai bëri atë provë ku ju qëndroni me dorën pas murit, hiqni këmishën dhe e vishni përsëri.

Gyllenhaal shtoi se pjekja e bukës ka ngecur.

Unë jam ende duke ngrënë brumë të thartë. Por, nuk jam ndalur. Edhe pse kemi dalë nga pandemia, unë ende po bëj brumin e thartë.

Filmi i ri i Gyllenhaal është një thriller ushtarak i drejtuar nga Guy Ritchie. Në të luajnë gjithashtu Alexander Ludwig, Antony Starr, Bobby Schofield dhe Jonny Lee Miller.