Celebrities Showbiz

Ai është përkrahësi i saj më i madh, Ledri Vula ndjek kërcimin e Sara Hoxhës në finalen e DWTS!

“Dancing with the Stars”, është programi më popullor i kërcimit që bën bashkë personazhet më të dashur, që si kurrë më parë i shihni duke kërcyer në një shumëllojshmëri disiplinash. Së bashku me balerinët profesionistë, javë pas jave, VIP-at sfidojnë veten, në kërkim të pikëve të jurisë dhe votave të publikut, duke synuar çmimin e madh. Ndiqni disa pamje ekskluzive nga finalja e madhe e DWTS.