Celebrities Gossip Showbiz

Ben Affleck ‘dembel’ acaron Jennifer Lopez, shkak kujdesi dhe dashuria për kafshët shtëpiake!

Jo gjithçka është “normale” në martesën e Jennifer Lopez dhe Ben Affleck dhe një nga arsyet që do të shkaktonte debate mes çiftit është kujdesi i kafshëve të tyre shtëpiake. Sipas Radar Online, aktori nuk dëshiron të pastrojë jashtëqitjet e kafshëve, diçka që e ka mërzitur shumë JLo.

Sipas mediave, ylli i ‘Batman’ nuk dëshiron të kujdeset për kafshët shtëpiake apo të pastrojë jashtëqitjet që lënë pas, situatë kjo që ka shkaktuar debate mes të dyve, 16 muaj pas martesës së tyre.

Asnjë nga qentë nuk është i trajnuar siç duhet, kështu që ata vazhdimisht lehin dhe vrapojnë nëpër shtëpi duke ndjekur macen. Është kaos!

Një burim tregoi për National Enquirer se këngëtarja “betohet” se është e vetmja që përpiqet të mbajë kafshët shtëpiake dhe gjithmonë po e bezdis burrin e saj për të ndihmuar, ose të paktën “të pastrojë jashtëqitjet”.

Aktori 51-vjeçar mësohet se po kërkon ta zgjidhë problemin duke paguar dikë që ta bëjë këtë punë, por këngëtarja është mërzitur pasi mendon se ai ka kohë për ta bërë. Një burim i brendshëm ka treguar se:

Përgjigja e tyre është të punësojnë njerëz që ta bëjnë atë për ta. Por kjo me të vërtetë e shqetëson Jennifer Lopez sepse ajo ka më shumë se sa kohë në duart e saj. Kështu, sipas mendimit të saj, ai thjesht po tregohet dembel.

Situata do ta shqetësonte edhe më tej, sepse e gjithë vëmendja dhe dashuria e kafshëve shtëpiake është e përqendruar te Affleck.

Qentë veçanërisht duan më shumë Benin. Ata vrapojnë drejt tij kur ai hyn në dhomë. Nëse del nga shtëpia, ata fillojnë të lehin dhe duan ta ndjekin. Jennifer duhet t’u japë atyre ëmbëlsira për t’i qetësuar. Në thelb, ai i merr të gjitha përfitimet pa bërë asnjë punë, që është një nga zhgënjimet e tij më të mëdha.