Celebrities Magazine Showbiz

Brad Pitt shprehet se nuk i interson çfarë të tjerët mendojnë për lidhjen e tij të re, përfshirë edhe Angelina Jolie…

Brad Pitt raportohet se nuk i jep asnjë mallkim çfarë ish-bashkëshortja e tij Angelina Jolie mendon për marrëdhënien e tij të re me të dashurën Ines de Ramon. Aktori i Hollywood-it mendohet se ka filluar të takohet me 29 vjeçaren në nëntor të vitit të kaluar, në mes të divorcit të tij shtatë-vjeçar dhe betejës së kujdestarisë me Angelina. Kjo e fundit bëri kërkesë për divorc në shtator 2016, në koha duke përmendur dallimet e papajtueshme dhe kërkuan kujdestarinë fizike të gjashtë fëmijëve të tyre.

Tani ata të dy kanë vazhduar jetët e tyre dhe gjërat duket se po nxehen mes Brad dhe Ines mes betejës së saj të divorcit, nga ish Paul Wesley. Një burim i brendshëm pretendon se Brad ka prezantuar të dashurën e tij të re me disa nga fëmijët e tij dhe shpjegon se dyshja janë lidhur akoma edhe më shumë, duke qenë se të dy kanë përjetuar divorcet e tyre.

Ish i Ines, ylli i Vampire Diaries, Paul, 40 vjeç, bëri kërkesë për divorc pesë muaj pasi ndarja e tyre u konfirmua nga një zëdhënës më 17 shkurt. Ashtu si Brad dhe Angelina, Paul, deklaroi se martesa e tyre prej katër vitesh përfundoi për shkak të marrëveshjeve të papajtueshme. Shoku i ngushtë i Brad tregon se tani ai po merr shumë mbështetje nga Ines gjatë betejës së tij ligjore në vazhdim me Angelina, mes divorcit të saj stresues.

Ines bën të njëjtën gjë për Brad-in, i cili fatkeqësisht ende po merret me divorcin e tij të çrregullt nga Angie. Ata në fakt u lidhën për divorcet e tyre dhe janë mjaft seriozë. Marrëdhënia e Brad me Angie ishte një fatkeqësi kaq e profilit të lartë dhe është krejt e kundërta me Ines. Ajo është zero dramatike dhe shumë e ulët.

Ata këmbëngulën se Brad nuk po i intereson se çfarë Angelina mendon për marrëdhënien e tij, duke thënë:

Ai veçanërisht nuk po i intereson se çfarë Angelina mendon. Në fakt ai dëshiron që ajo të dijë se ai është i lumtur me dikë tjetër. Brad nuk i intereson se çfarë mendon Paul për të.