Celebrities Gossip Showbiz

Britney Spears u detyrua të hante pulë të konservuar dhe perime për dy vjet nga babai i saj!

Britney Spears ka thënë se përderisa ishte nën kontrollin e babait të saj, Jaime, ajo ishte detyruar të hante pulë të konservuar dhe perime për dy vjet dhe duhej t’i lutej një kuzhinieri për një burger. Pretendimet erdhën në kujtimet e saj, të titulluar “The Woman In Me”, ku këngëtarja “Toxic” pretendonte se ai kontrollonte të gjithë dietën e saj gjatë konservatorit 13-vjeçar që mbajti nga viti 2008, pasi ai ndjeu se ylli dukej i shëndoshë.

Kjo e la atë të lutej shërbëtorin e tyre për ‘ushqim të vërtetë’, si akullore ose hamburger, por lutjet e saj u mohuan në mënyrë të vazhdueshme nga babai i saj 71-vjeçar. Ajo vuri në dukje se ndjente se trupi i saj nuk ishte më i saji për t’u kontrolluar sepse nuk mund të hante as atë që donte.

 

Britney Spears ka thënë se përderisa ishte nën kontrollin e babait të saj, Jaime, ajo ishte detyruar të hante pulë të konservuar dhe perime për dy vjet dhe duhej t’i lutej një kuzhinieri për një burger. Pretendimet erdhën në kujtimet e saj, të titulluar “The Woman In Me”, ku këngëtarja “Toxic” pretendonte se ai kontrollonte të gjithë dietën e saj gjatë konservatorit 13-vjeçar që mbajti nga viti 2008, pasi ai ndjeu se ylli dukej i shëndoshë.

Kështu që për dy vjet, nuk hëngra pothuajse asgjë përveç pulës dhe perimeve të konservuara. Dy vjet është një kohë e gjatë për të mos qenë në gjendje të hani atë që dëshironi, veçanërisht kur trupi juaj, puna dhe shpirti juaj janë duke bërë paratë nga të cilat të gjithë jetojnë. Dy vjet kërkoja patate të skuqura dhe më thanë jo. Më dukej kaq degraduese.

Përfaqësuesi i Jamie Spears mohoi një kërkesë nga Page Six për të komentuar. Muzikantja 41-vjeçare beson se shkalla e kontrollit lidhej me talentin e saj, që po i krijonte asaj një sasi të madhe pasurie. Në vitin 2023 ajo ka një vlerë neto prej rreth 60 milion dollarë dhe mendoi se po përdorej për të fituar paratë e familjes së saj.