A Live Night Celebrities Gossip Music Showbiz

Capital T: “Jam Robin Hood i kohëve moderne!”

‘A Live Night’ është prodhimi më i ri në Top Channel që padyshim është një risi e ekraneve tona. Deri më tani keni pasur mundësinë të shihni në intervista shumë më ndryshe nga sa jeni mësuar disa nga artistët e ‘A Live Night’ dhe t’i dëgjoni duke performuar ‘live’ teksa na falin një emocion shumë të vecantë duke performuar hitet e tyre ndër vite.

E teksa keni dëgjuar rrëfimet e Arilena Arës, Ylli Limanit dhe Ronela Hajatit, sonte Capital T është i ftuar për të thënë gjithçka nuk dinim nga artisti, duke nisur nga fëmijëria, vështirësitë që ka kaluar për të qenë këtu ku është sot si një personazh i konfirmuar, mendimin e tij mbi tregun muzikor në ditët e sotme, jetën personale e të tjera.

Nëse do të takonte veten e tij në moshën 13- vjeçare, çfarë këshille do t’i jepte Kapo?

Me u kthy dhe një herë në kohë, ti flas vetes kur kam qenë 13 vjeç nuk do e kisha këshilluar shumë ndryshe. E kisha paralajmëruar për disa tipa të njerëzve që iu kam dhënë më shumë prej vetes se nga sa e kanë merituar të dijnë, me i vlerësuar më mirë situatat. Mendoj që nëse isha kthyer në kohë nuk do kisha ndryshuar shumë prej vetes, mendoj që i kam bërë zgjedhjet më të mira prej kohës. Mendoj që prapë se prapë i kam bërë zgjedhjet më të mira.

Reperi gjithashtu u shpreh se puna e tij si muzikant dhe të ardhurat që ai fiton prej kësaj pune, disa prej tyre shkojnë dhe për bamirësi, ndaj dhe artisti e cilësoi veten si ‘Robin Hood’ të kohëve moderne.

Unë i numëroj përafërsisht rreth 100 videoklipe dhe i kam dhe 200 këngë të tjera kështuqë ato janë copa të miat, janë produkte të miat, nuk është se mundem t’i diferencoj. Jam krenar që kam dhënë mesazh të mirë dhe kam shfrytëzuar muzikën për të bërë mirë, me marrë pare prej jetës së natës dhe me dhënë para te njerëz që kanë nevojë, jam njëfarë Robin Hood i kohëve moderne.