Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Horoskopi

Çfarë duhet të prisni gjatë sezonit të akrepit?!

Njerëzit flasin për sezonin e akrepit, periudhën kur dielli është në akrep, nga 23 tetori deri më 22 nëntor, sikur të ishte koha më e errët e vitit. Energjia e akrepit mban njëfarë errësire, por kjo nuk është domosdoshmërisht një gjë e keqe. Ndonjëherë, mund të jetë nxitëse dhe e shëndetshme të pranosh se e keqja ekziston në botë. Ne kemi nevojë për intensitet për të na nxjerrë nga rrënojat tona. Për fat të mirë, nuk duhet të jesh akrep për të ndjerë efektet e sezonit të akrepit.

Karakteristikat kryesore të akrepit janë intensiteti, perceptueshmëria dhe një lloj fuqie e qetë, e sigurisë. Akrepi ka dy planetë sundues, Marsin, planetin e veprimit, agresionit dhe dëshirës, dhe Plutonin planetin e transformimit dhe rilindjes. Akrepi ka të bëjë me thellësinë, jo me pamjen. Akrepi nuk ka frikë nga asgjë, madje edhe nga të vërtetat më të errëta. Më shumë se çdo gjë tjetër, duhet të prisni që kjo të jetë një stinë me intensitet.

Në më të mirën e tij, sezoni i akrepit mund t’ju japë një energji se nuk keni frikë, një refuzim për t’u frikësuar nga dikush ose ndonjë gjë, ose për të pranuar përgjigje që janë të lehta, por të pavërteta. Ju mund ta përdorni këtë energji për të bërë pyetje provokuese për të befasuar njerëzit, për të prishur rehatinë tuaj sociale dhe të njerëzve të tjerë.

Akrepi shpesh përkufizohet si më i përqendruari në seks nga të gjitha shenjat, dhe me siguri, sezoni i akrepit mund t’ju bëjë të ndiheni seksualisht në mënyra më intensive se sa jeni mësuar. Mund t’ju bëjë të flisni dëshirat që keni ndrydhur, ose më në fund të veproni sipas asaj që trupi juaj ka kërkuar prej kohësh. Por dëshira e akrepit nuk duhet të jetë vetëm për vetë seksin, por për përvojat e intimitetit dhe intensitetit, për të ndjerë një lidhje personale dhe të menjëhershme me botën në të gjithë egërsinë dhe thellësinë e saj.