Celebrities Gossip Showbiz

Çfarë fshihet pas titullit të librit me kujtime të Princit Harry…

Në fund të tetorit, Princi Harry publikoi detaje rreth librit të tij me kujtime, të titulluar “Spare”. Sipas personalitetit televiziv Elanie Lui, e cila ka punuar me mikun e Meghan Markle, Bel Mulroney, beson se ka një kuptim të fshehur pas titullit.

Është në fakt një folje vërtet e sjellshme që përfshin përpjekje. Kur kursen kohë ose para ose mendon për dikë, po bën një përpjekje dhe shpesh është një përpjekje e dobishme. Ju mund t’i kurseni dikujt mundimin për të bërë diçka që nuk është e këndshme, diçka potencialisht e dëmshme. Rezervimi dhe kursimi janë të këmbyeshëm në këtë kontekst. Të gjitha këto ide vlejnë edhe për Princin Harry, duke pasur parasysh evolucionin e tij personal dhe misionin që ai dhe Meghan Markle i kanë vendosur vetes dhe punës së tyre.

Ndërkohë, autorja Angela Levin mendon se 38-vjeçari lë të kuptohet se ai është princi që ka mbetur pas, pasi Princi William punon ngushtë me babanë e tyre, Mbretin Charles.

Kjo ju tregon se çfarë mendon ai për veten e tij me një turp të thellë që disi nuk ndjeu se ishte më i mirë se kaq. Ai ka lirinë por padyshim që kjo nuk ka funksionuar.

Ndërkaq, rikujtojmë se libri do të botohet në janar 2023. Libri me kujtime fillimisht pritej të dilte në vjeshtën e vitit 2022, por data e publikimit të tij u shty për në fund të këtij viti për shkak të shqetësimeve të minutës së fundit në lidhje me përshtatshmërinë e një materiali të caktuar. Pasojat e kujtimeve të shumëpritura të Princit Harry do të jenë katastrofike, beson një ekspert.

Kujtimet e Dukës së Sussex-it, të shkruara nga autori amerikan, fitues i çmimit Pulitzer, JR Moehringer, do t’u japin lexuesve një përshkrim të përvojave, aventurave, humbjeve dhe mësimeve të jetës që formësuan gjakun blu. Ndërkaq, libri do të kushtojë 14£ në MB, 36 dollarë në SHBA, ndërsa në eBook do të kushtojë 13,99£ dhe 17,99 dollarë.