Celebrities Music

Deshi s’deshi Dolly Parton e nominuan dhe e bënë pjesë të”Rock & Roll Hall of Famer”!

Dolly Parton mund të jetë ende në “Rock & Roll Hall of Famer” pavarësisht nëse i pëlqen apo jo. Në fillim të kësaj jave, Parton njoftoi në mediat sociale se do të tërhiqej nga votimi për “Rock & Roll Hall of Fame”, organizata lëshoi ​​një deklaratë në përgjigje dhe tha se ishte tepër vonë. Në një deklaratë të bërë nga vetë orgamizata u tha se:

Nominimi i Dolly-t, së bashku me 16-të e tjerë për Klasën e 2022-ës, iu dërgua në fillim të këtij muaji te 1100 votuesit tanë të përgjithshëm, shumica e të cilëve janë vetë artistë, për t’u futur në ceremoninë tonë. Ne jemi të mahnitur për talentin e shkëlqyer dhe shpirtin pionier të Dolly-t dhe jemi krenarë që e kemi nominuar atë për t’u futur në “Rock & Roll Hall of Famer”.

Të hënën, Parton ndau një deklaratë në mediat sociale, duke njoftuar se do të hiqte veten nga fleta e votimit për të siguruar që votat për akte të tjera të mos ndahen.

Edhe pse jam jashtëzakonisht e kënaqur dhe mirënjohëse që jam nominuar për “Rock & Roll Hall of Fame”, nuk mendoj se e kam fituar këtë të drejtë. Unë me të vërtetë nuk dua që votat të ndahen për shkakun tim, ndaj duhet të përkulem me respekt.

Parton tha se pavarësisht lëvizjes, ajo tani është e frymëzuar për të regjistruar një album rock ‘n’ roll dhe shpreson që një ditë të rishqyrtohet për hyrjen në sallën e lakmuar Rock.

Unë shpresoj që Rock & Roll Hall of Fame do të kuptojë dhe do të jetë i gatshëm të më konsiderojë përsëri – nëse unë jam ndonjëherë e denjë. Megjithatë, kjo më ka frymëzuar të nxjerr një album të shkëlqyer rock ‘n’ roll në disa pikë në të ardhmen, të cilën gjithmonë kam dashur ta bëj! Burri im [Carl Dean] është një fanatik total i rock ‘n’ roll-it dhe më ka inkurajuar gjithmonë të bëj një të tillë. I uroj të gjithë të nominuarve fat dhe ju falënderoj përsëri për komplimentin.

Këngëtarja e “Jolene”, e cila u fut në “Rock & Roll Hall of Famer” në muzikën Country në 1999, u shpall si një nga të nominuarit e këtij viti në shkurt, përkrah yjeve si Eminem, Lionel Richie, Carly Simon, Pat Benatar, Dionne Warwick, Duran Duran dhe Beck. Të enjten në mëngjes, Parton u shfaq në Fox & Friends të Fox News, përpara njoftimit të organizatës, dhe zgjeroi vendimin e saj.