Celebrities Film & Tv Gossip Showbiz

Dokumentari i ri nxjerr në pah detaje befasuese për Bruce Willis, në vitin 2021 ai filloi të harronte pjesët e tij në film!

Një dokumentar i publikuar së fundmi që heton sjelljen e keqe të producentit hollivudian, Randall Emmett, ka nxjerrë në dritë një zbulim befasues për aktorin në pension Bruce Willis. Sipas dokumentarit të ABC News të titulluar “The Randall Scandal”, i cili gërmon në polemikat që rrethojnë Emmett, Willis dukej se ishte plotësisht i pavëmendshëm ndaj mjedisit të tij ndërsa punonte në një nga projektet e tij të fundit.

Gjatë xhirimeve të filmit të vitit 2021 “Midnight in the Switchgrass”, i cili shënoi përpjekjen regjisoriale të Emmett, Alicia Haverland ndau vëzhgimet e saj rreth sjelljes së Willis. Haverland, i cili kishte punuar në shumë filma të prodhuar nga kompania e Emmett, vuri në dukje se Emmett ishte i vetëdijshëm për vështirësitë e Willis për të kujtuar rreshtat e tij dhe i kishte siguruar atij një kufje të veçantë. Haverland kujtoi se Willis shfaqi shenja se nuk ishte mirë gjatë xhirimit. Haverland kujton:

Me kalimin e ditëve, ju mund të dalloni se ai po lodhej dhe ai do të fillonte të shkurtonte rreshtat. Fillova të kuptoja se nuk ishte prerje. Fillova të kuptoja se ajo që ai po bënte në fakt harronte atë që po i thuhej.

Në një skenë të veçantë të vendosur në një restorant, Willis u çorientua plotësisht dhe besoi se ishte në një restorant të vërtetë.

Unë shkoj për të derdhur kafen, dhe ndoshta po marrim numrin shtatë ose tetë, dhe ai vendos dorën mbi kafe.

Pavarësisht përpjekjeve të Haverland për t’i kujtuar atij se ishin në një set filmi, Willis vazhdoi të harronte dhe mbeti i bindur për realitetin.