Auto & Moto Bota

Honda tërheq mbi 330.000 automjete, shkak problemet me pasqyrat e pasme!

Honda po tërheq më shumë se 330.000 automjete sepse pjesa e pasme e pasqyrave anësore mund të mos jenë të lidhura siç duhet, gjë që mund të shkaktojë rënien e xhamit të pasqyrës dhe të rrisë rrezikun e një përplasjeje.

Modelet Honda të përfshira në tërheqjen e përmendur janë modele të prodhuara midis 2020 dhe 2022 Odyssey dhe Passport dhe modelet Pilot dhe Ridgeline të prodhuara në 2020 dhe 2021, raportoi AP.

Administrata Kombëtare e Sigurisë së Trafikut në Autostrada njoftoi se automjetet nuk plotësojnë kërkesat e nevojshme kur bëhet fjalë për dukshmërinë pas automjetit.