Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Botë e Çuditshme Design Travel

Hotelet që kujdesen për çdo detaj të vogël për t’u siguruar që të ktheheni përsëri…

Të ndjeheni i sigurt dhe i qetë në një hotel është shumë e rëndësishme. Disa hotele sigurohen për të bërë të lumtur mysafirët e tyre dhe sigurohen që çdo detaj i vogël në dhomë ta bëjë qëndrimin tuaj më të rehatshëm.

Kur një gazetar britanik vizitoi Dubai-n për një udhëtim për shtyp, ai qëndroi në hotelin luksoz, Burj Al Arab. Në fund të qëndrimit të tij, ai e kuptoi se ky hotel nuk e meritonte vlerësimin e tij me 5 yje por meritonte shumë më tepër. Ai e vlerësoi Burj Al Arab si një hotel me 7 yje dhe vlerësuesit e tjerë ranë dakord. Interesante, vetë hoteli u përpoq të mohonte vlerësimin e veçantë.

Ka shumë mënyra se si dizajnerët e hotelit sigurohen që të dashurohemi me krijimet e tyre dhe ja çfarë realizojnë ata:

Raft dushi si nga brenda ashtu edhe nga jashtë.

Kjo kokë dushi që dikush e ka gjetur në dhomën e hotelit ju lejon të vendosni temperaturën e saktë të ujit.

Kjo dritë libri është e vendosur në shtratin tim të hotelit.

Dhoma ime e hotelit ka një litar që ndez/fik të gjitha dritat në dhomë.

Kjo llambë pranë shtratit në hotelin tim në Japoni mund të jetë gjysmë e ndezur.

Dushi ynë i hotelit është krijuar si pishinë.

Dhoma ime e hotelit ka një vend të ngrohtë tualeti, ndër të tjera.

Ky hotel në të cilin po qëndroj ka një karikues ‘wireless’ të montuar në mur.

Ky hotel u ofron mysafirëve të tyre një peshqir enkas për heqjen make up-it.

Hoteli im përdor këtë çelës prej druri.

Rikujtojmë, se Condé Nast Traveller” ka shpallur disa nga hotelet më të mira në botë për këtë vit. Është një fakt i panjohur që personeli i hotelit mund t’ju ndihmojë për shumë gjëra duke nisur që nga propozimi që mund t’i bëni njeriut tuaj të zemrës.

Ata jo vetëm që janë atje për t’ju përgjigjur pyetjeve tuaja, por në të vërtetë nga ata mund të përfitoni shërbime ekskluzive. Ndërkaq, njihuni me disa nga shërbimet më të dobishme dhe më tërheqëse për sytë që stafi i hotelit mund të bëjë për ju për ta bërë udhëtimin tuaj të ardhshëm më të kënaqshëm: