Tech

iPhone 15 del në shitje në mbarë botën. Ja çfarë duhet të dini!

Linja e iPhone 15 e Apple doli në dyqane të premten ndërsa njerëzit prisnin në radhë të gjata në të gjithë Kinën, Evropën dhe SHBA-në për të qenë ndër të parët që do të merrnin në dorë një nga telefonat inteligjentë të gjeneratës së ardhshme të kompanisë.

Sipas vlerësimeve të Wedbush, rreth 250 milionë iPhone nuk janë përmirësuar në më shumë se katër vjet. Përparimet e bëra në sistemin e procesorit dhe të kamerës, së bashku me zbritjet nga operatorët celularë, mund të jenë arsye më se e mjaftueshme që njerëzit të përmirësohen përfundimisht këtë vit.

iPhone 15 Pro fillon nga 1099 dollarë dhe iPhone 15 Pro Max fillon nga 1199 dollarë. iPhone-ët e nivelit fillestar të Apple, iPhone 15 dhe iPhone 15 Plus, kushtojnë respektivisht 799 dhe 899 dollarë. Ja një vështrim më i afërt i asaj që është e re:

Linja e iPhone 15 është e mbushur me ndryshime delikate të dizajnit

iPhone-ët e fundit janë të mbushur me ndryshime delikate, por domethënëse në dizajn. Si fillim, iPhone 15 Pro dhe iPhone 15 Pro Max tani kanë një shtresë titani, duke lejuar që dizajni të jetë më i hollë dhe më i hollë se më parë.

Një hap historik drejt karikimit universal

Ndoshta ndryshimi më i madh që vjen te modelet e iPhone 15 është se ata tani do të përdorin një kordon karikimi USB-C, duke i dhënë fund një pune 11-vjeçare me kabllon e karikimit Lightning të Apple.