Bota Celebrities

Jeta e Elon Musk dhe e familjes së tij është në rrezik? Flet për herë të parë babai i tij!

Elon Musk aktualisht është i mbushur plot me dokumente pas gjyqit të Tesla-s, në lidhje me këtë ai ka frikë për sigurinë e familjes së tij, pasi ai punësoi një ekip elitar sigurie për t’u kujdesur dhe t’i mbrojtur ata, pasi ai mendon se pasi publikoi skedarët e Twitter-it ata mund të jenë në rrezik. Babai i Musk, Errol Musk foli për Sun dhe tha se shtëpia e tij është thyer në të kaluarën dhe se kushdo që do të donte t’i rrëmbejë do të fitonte 20 milionë dollarët më të lehtë në jetën e tyre.

Nëse ata rrëmbejnë një prej nesh, do të jenë 20 milionë dollarët më të shpejtë që dikush ka bërë ndonjëherë në jetën e tyre, mendoj se Elon është pak naiv për armiqtë që po bën, veçanërisht me skedarët e Twitter.

Në dosjet në Twitter, atje Musk zbuloi se gjatë fushatës presidenciale, kur Donald Trump kandidoi për t’u rizgjedhur kundër Joe Biden, ekipi i Twitter i dha përparësi informacioneve të caktuara dhe bllokoi të tjera që do të dëmtonin kandidaturën e Biden.

Unë nuk kam frikë, por kam shumë frikë se Elonit mund t’i ndodhë diçka, edhe pse ai ka rreth 100 roje sigurie rreth tij.

Ndërsa kishte frikë për jetën e familjes së tij, Musk pezulloi një llogari që gjurmonte vendndodhjen e avionit të tij privat, së bashku me ata gazetarë që ripërtërinin postimet. Errol tha:

Ai vendosi, pas kërcënimeve të fundit ndaj tij, se edhe unë kam nevojë për mbrojtje. Mendoj se është çështje kohe përpara se një nga njerëzit që do të ekspozojë me skedarët e Twitter-it të thotë: “Nuk dua të shkoj në burg, nxirre Elon”. Nuk është shkencë raketash.

Së bashku me një ekip sigurie të “armatosur deri në dhëmbë”, ai përforcoi edhe sigurinë në pronën e tyre me kamera të nivelit të lartë dhe gardhe elektrike. Errol tregoi se:

Njerëzit e Elon më kontaktuan për të thënë se donin të siguronin plotësisht shtëpinë time. Në dhjetor mora një njoftim nga kjo kompani sigurie që thoshte se ata kanë marrë udhëzime për të siguruar shtëpinë. Kështu që tani kam nëntë kamera rreth shtëpisë që monitorohen. 24/7 dhe që mund të monitoroj në telefonin dhe televizorin tim.