Celebrities Gossip Showbiz

Johnny Depp bën një jetë krejtësisht të ndryshme nga ajo që shumë prej nesh mund të kishin menduar!

Pas gjithë dramës në vitin 2022, Johnny Depp ka arritur të qetësohet dhe të vazhdojë të punojë në filma dhe muzikë. Shumica e njerëzve nuk e kishin idenë se ku jetonte aktualisht, por ai ofroi një intervistë për Somerset Life. Kjo është një revistë lokale që i kushtohet arkitekturës dhe jetës në shtëpi. Ata e morën këtë intervistë me një nga njerëzit më të famshëm në planet, sepse ai jeton atje. Ai e ka këtë rezidencë që nga viti 2014, kur pagoi 13 milionë funte për një pasuri prej 850 hektarësh që ka një rezidencë të shekullit të 19-të. Kjo është shumë e ndryshme nga imazhi që ka Johnny Depp dhe ai donte të vendoste rekordin drejt kësaj.

Johnny Depp i ofroi revistës një turne në pronën e tij të stilit Downton Abbey në West Country që ka 12 dhoma gjumi dhe 8 banja. Ai tha:

Unë thjesht i dua vendet me karakter. Britanikët janë të lezetshëm dhe do t’ju përshëndesin sikur të jeni fqinj. Më pëlqen të shkoj në vende, të shoh gjëra dhe të takoj njerëz – por nuk jam ai ekstrovert i madh që njerëzit mendojnë. Në të vërtetë, unë jam një person mjaft i turpshëm. Kjo është një nga gjërat më të mira për Britaninë, dhe veçanërisht Somerset. Unë mund të jem unë. Mund të shkoj në dyqane pa qenë i rrethuar nga njerëz që duan selfie. Nuk më shqetëson deri në një pikë, por ndonjëherë bëhet paksa e mbushur me njerëz.

Kur bleu këtë shtëpi masive, Johnny Depp tashmë ishte fejuar me Amber Heard.

Gjithçka duket sikur Johnny Depp ka shijuar jetën e qetë që kur gjyqi kundër Heard përfundoi vitin e kaluar. Sot, ai po ofron intervista për revistat lokale dhe herë pas here po shfaqet në vende të ndryshme në mbarë MB-në kur ka kohë për t’u shoqëruar.