Celebrities Gossip Showbiz

Johnny Depp nuk ka dashur kurrë lekët e Amber Heard në betejën ligjore, por ka pasur për qëllim…

Tani që çështja mes Johnny Depp dhe Amber Heard është mbyllur plotësisht, duheshin ende disa deklarata nga të dyja palët. Aktorja qëndroi pas armëve pavarësisht se u vendos me ish-bashkëshortin e saj, ndërsa Johnny donte të rregullonte çdo gjë. Pavarësisht nga synimet e Heard për të shkatërruar jetën e tij, Johnny donte t’i bënte njerëzit të kuptonin se ai kurrë nuk ishte i gatshëm për hakmarrje kundër saj.

Gjithçka që donte ishte që e vërteta të dilte në shesh dhe të klanonte imazhin e tij para fëmijëve të tij. Johnny Depp nuk doli kurrë vetë për të lënë Amber Heard në rrugë, ai e bëri të qartë përmes një prej përfaqësuesve të tij që foli me njerëzit në revistën “People”. Kjo është deklarata e bërë nga përfaqësuesit e Johnny Depp:

Një pjesë e pikës së apelimit ishin edhe arsyet financiare dhe për t’u siguruar që nuk kishte një gjykim kundër saj – kjo ka pasoja të rëndësishme. Ky gjykim nuk do të zhduket kurrë. Ai gjithmonë ka thënë se nuk po kërkonte ta shkatërronte atë. Ai tha se nuk kishte të bënte me paratë, dhe jo! Ai thjesht donte të vërtetën.

Ekipi ligjor i Depp tha edhe këtë:

Ne jemi të kënaqur që zyrtarisht mbyllim derën e këtij kapitulli të dhimbshëm për Depp, i cili e bëri të qartë gjatë gjithë këtij procesi se prioriteti i tij ishte nxjerrja në dritë e së vërtetës. Vendimi unanim i jurisë dhe gjykimi rezultues në Favorizimin e Depp kundër Heard mbetet plotësisht në vend. Pagesa prej 1 milion dollarësh – që Depp është zotuar dhe do t’i dhurojë në fakt për bamirësi – përforcon njohjen e Heard për përfundimin e ndjekjes rigoroze të sistemit ligjor për drejtësi.

https://twitter.com/aryastarkno/status/1604916318821527553?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1604916318821527553%7Ctwgr%5Ea2d12ba1cf1ed53ebc458b4178a3739a6744c227%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.marca.com%2Fen%2Flifestyle%2Fcelebrities%2F2022%2F12%2F20%2F63a1f75046163f780b8b45f1.html