Celebrities Film & Tv Showbiz

Johnny Depp do të rikthehet përsëri si kapiten Jack Sparrow tek “Pirates of the Caribbean”?!

Pas shkrimit të 2018 të Washington Post të Amber Heard, në të cilin ajo pretendonte se ishte viktimë e abuzimit në familje, e ardhmja në “Pirates of the Caribbean” e Johnny Depp si kapiten Jack Sparrow dukej shumë e pasigurt. Gjatë padisë së tij të fundit për shpifje kundër ish-bashkëshortes së tij, 58-vjeçari tha:

Kishte një ndjenjë shumë të thellë dhe të dallueshme të tradhtimit nga njerëzit me të cilët kisha punuar, njerëzit për të cilët kisha punuar shumë, njerëzve që u kisha dhënë një personazh që ata fillimisht e përbuznin.

Ylli i cili luan rolin e Jack Sparrow pretendoi se i ishte ofruar për të marrë pjesë në ‘Pirates 6’ dhe kishte shpresuar t’i jepte personazhit shumë të dashur një përfundim të përshtatshëm. Depp tha:

Ndjenja ime ishte se këta personazhe duhet të jenë në gjendje të kenë lamtumirën e duhur, si të thuash. Një ekskluzivitet mund të zgjasë vetëm për kaq shumë kohë dhe ka një mënyrë për t’i dhënë fund një ekskluziviteti të tillë dhe mendova se personazhet meritonin të dilnin jashtë, për t’i dhënë fund ekskluzivitetit me një notë shumë të mirë. Planifikova të vazhdoja derisa të vinte koha për të ndaluar.

Depp u pyet nga avokati i Heard, Ben Rottenborn në gjykatë:

Fakti është, zoti Depp, nëse Disney do të vinte tek ju me 300 milionë dollarë, asgjë në këtë tokë nuk do t’ju detyronte të ktheheshit dhe të punonit me Disney-n në “Pirates of the Caribbean”? E saktë?

Depp thjesht u përgjigj: “Kjo është e vërtetë, zoti Rottenborn.” Megjithatë, pasi fitoi çështjen e tij të shpifjes kundër Heard, një ish-ekzekutiv i Disney ka pohuar se ka të ngjarë që aktori të kthehet në ekskluzivitet. Pasi Depp fitoi çështjen, ai postoi në Instagram: “Juria më ktheu jetën time … më e mira nuk ka ardhur ende dhe një kapitull i ri më në fund ka filluar”.

Duke folur me People, një ish-ekzekutiv i Disney tha:

Unë besoj absolutisht pas verdiktit që Pirates janë përgatitur për rinisjen me Johnny si Kapiten Jack përsëri në bord. Ka shumë thesar të mundshëm në arkë për një personazh të dashur të ngulitur thellë në kulturën e Disney-t. Me prodhuesin Jerry Bruckheimer që ka suksesin masiv të Tom Cruise në “Top Gun: Maverick”, ka një oreks të madh për të rikthyer yjet e Hollivudit që mund të financohen në ekskluzivitete masivisht të njohura.