Health & Beauty Vitality Vibes | News

“Ka reumatizma që prekin syrin, organet…”/ Dr. Ervin Rapushi shpjegon gjithçka mbi sëmundjet reumatizmale!

“Vitality Vibes” është një emision që ka për qëllim informacionin mjekësor për dëgjuesit në lidhje me simptomat e para të disa sëmundjeve dhe kurimin e tyre. Ky emision ka si synim informimin e publikut mbi të rejat në fushën e mjekësisë, kërkimet, teknologjitë e reja dhe gjithçka tjetër. I ftuar në “Vitality Vibes”, Dr. Ervin Rapushi, analizoi dhe shpjegoi gjithçka rreth sëmundjeve të reumatizmës.

Por a shëtohet reumatizma? Ja çfarë thotë mjeku.

Kontrollohet, varet nga format, shërohet. E para, sa më shpejt të kapet aq më shpejt mjekohet. Rehabilitimi është pika tjetër…

Por sa të rrezikshme janë sëmundjet e reumatizmës?

Patologjitë reumatizmale janë shumë komplekse, janë sëmundje autoimune. Ka reumatizma që prekin syrin, organet, organet gjenitale.

Çdo javë emisioni trajton një patologji të ndryshme, ku flasin njerëzit rreth një sëmundje, sqarohet si nisen simptomat e para dhe ndjesitë e tij. Më pas ky rrëfim i tregohet ekipit të mjekëve i cili shikon nëse mund të nxjerrin një diagnozë paraprake pa vizituar pacientin ose mund t’i japin një këshillë në mënyrë direkte, medikamente, ushtrime, këshilla, etj.