Celebrities Film & Tv

Kasti i “Dawson’s Creek” 24 vjet pas transmetimit të parë të serialit!

E veçanta e “Dawson’s Creek” është se si regjisori ashtu edhe kasti ishin amatorë kur filluan serialin dhe nuk kishin shumë përvojë me televizionin. Megjithatë, me shumë përpjekje, ata arritën të krijonin një dramë të suksesshme për adoleshentët që njerëzit e çdo moshe e shikojnë ende, edhe 24 vjet pasi u transmetua për herë të parë.

Ndonëse një pjesë e kastit vendosi të qëndronte në qendër të vëmendjes pas përfundimit të serialit, disa prej tyre rrallë i shohim në filma të rinj. Kjo është arsyeja pse ne u bëmë kureshtarë dhe vendosëm të zbulonim se sa ka ndryshuar kasti ndër vite.

1. Joey Potter portretizuar nga Katie Holmes

2. Dawson Leery portretizuar nga James Van Der Beek

3. Pacey Witter portretizuar nga Joshua Jackson

4. Jen Lindley e portretizuar nga Michelle Williams

5. Jack McPhee portretizuar nga Kerr Smith

6. Andie McPhee portretizuar nga Meredith Monroe

7. Gail Leery portretizuar nga Mary-Margaret Humes

8. Mitch Leery portretizuar nga John Wesley Shipp

9. Audrey Liddell portretizuar nga Busy Philipps

10. C.J. portretizuar nga Jensen Ackles