Celebrities Gossip Showbiz

Kanye West habit sërish/I kërkon Elon Musk të rikthejë llogarinë e Alex Jones në Twitter!

Kanye West së fudmi ka dhënë një intervistë tjetër menjëherë pasi mori pjesë në një shërbim në kishë ku foli për ‘Balenciaga’-n dhe pse Alex Jones duhet të rikthejë llogarinë e tij në Twitter. Kur ndoqi një kishë mesianike të shtunën, ai takoi një grup paparacësh që kishin kamera në dorën e djathtë dhe mikrofonë në dorën tjetër, vetëm duke pritur për të parë se çfarë do të thonte reperi.

Dhe siç pritej, ai filloi të rrëmbehej rreth polemikës antisemitiste, ku pjesa e pasojave që mori ishte se Adidas ngriu llogaritë e tij për “të pasur një opinion” dhe nëse “kjo më ndodhte mua, çfarë mund të ndodhte me pjesën tjetër të botës ?” ai përmendi së bashku duke thënë se “ata” donin t’i shkatërronin bizneset e tij. Ai iu drejtua gjithashtu situatës së Balenciaga-s ku ata kishin një fushatë reklamash me vajza të vogla me arushë pelushi BDSM, dhe njerëzit duhet të jenë të kujdesshëm ndaj atyre njerëzve që “me të vërtetë” ndikojnë në botë pasi paguhen nga ata që kontrollojnë gjithçka.

Menjëherë pas kësaj, ai vazhdoi të fliste se si duheshin besuar vetëm ata që i shërbejnë Zotit, dhe pikërisht atëherë gjërat filluan të qarkullojnë. Ai përmendi se Shtetet e Bashkuara ishin një vend i krishterë dhe se Elon Musk duhet t’i jepte Alex Jones llogarinë e tij pasi Jones ishte i krishterë. Shumë besojnë se ligjërimi i tij mund të interpretohet si nacionalizëm pasi ai merret me parime absolute dhe shoqërohet me njerëz të së djathtës si Nick Fuentes dhe Donald Trump.