Celebrities Gossip Showbiz

Kanye West bëri pak pushim dhe tani rikthehet me komente dhe akuza shumë të rënda ndaj kolegëve!

Pavarësisht se kohët e fundit pretendoi se do të qëndronte i qetë dhe do të shkëputej nga gjithçka për 30 ditë, West vazhdon ta fusë veten në telashe me çdo fjalë që thotë. Kanye West ka marrë sërish vëmendjen për komentet dhe akuzat e tij të rënda. Ai pretendon se LeBron James, Jay-Z dhe Beyonce janë ndër të famshëm të ndryshëm të “kontrolluar” nga fuqitë e mëdha.  West, 45 vjeç, ishte duke iu përgjigjur pyetjeve të një paparaci nga brenda një automjeti kur ai u përfol duke shpjeguar pse nuk mund të kontrollohet.

Ata nuk mund të më kontrollojnë mua. Ata mund të kontrollojnë Shaq, ata mund të kontrollojnë Charles Barkley, ata mund të kontrollojnë LeBron James, ata mund të kontrollojnë Jay-Z dhe Beyonce. Por ata nuk mund të më kontrollojnë mua.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom)

West ka të ngjarë t’i referohet faktit që Shaquille O’Neal foli kundër tij në Twitter dhe se James vendosi të heqë dorë nga episodi i The Shop me reperin. West vazhdoi sharjen e tij duke thënë se ministri Louis Farrakhan e “përfilli” atë përpara se të shkonte në një tangjent për sakrificat e Hollywood-it.

Mamaja ime, Donda West u sakrifikua. Michael Jordan, po në lidhje me të? Babai i tij, apo jo? Bill Cosby, djali i tij, apo jo? Dr. Dre, djali i tij. Këtu në Hollywood, shumë njerëz janë të zhdukur. Ndjehet sikur mund të jetë shumë prej tyre për të kontrolluar, traumatizuar.Ata duan të fitojnë para dhe të traumatizojnë. Dhe Zoti më do. Më goditën. GAP, Adidas, të gjitha këto. Megjithatë, Forbes, që më urren, duhej të shkruante, “Vlera neto: 400 milionë dollarë”.

West e përfundoi ‘deklaratën’ e tij duke thënë se ai mund të thotë çfarë të dojë dhe të mos shkojë në burg sepse nuk ka vrarë askënd, duke i lënë emra disa të famshëm të tjerë ndërkohë.

Kjo e vërtetë do të dëgjohet. Nuk do të mund të dërgoni asnjë nga ju Meek Mills, po Puffies, po Lil Boosies, asnjë nga këta emra, asnjë nga këta njerëz që duhet t’ju dëgjojnë, sepse kanë probleme ligjore. Unë kurrë nuk vrava askënd, apo jo? Por kjo do të thotë që unë mund të them çfarë të dua dhe të mos shkoj në burg.