Celebrities Gossip Showbiz

Kim Kardashian e bindur që do të hakmerret ndaj Kanye West, ja çfarë projekti vendos në zbatim…

Kim Kardashian ka aplikuar për një leje të re ndërtimi për të ndërtuar në parcelën e tokës prej 6.3 milionë dollarësh në La Quinta, Kaliforni, e cila iu dha si pjesë e divorcit nga Kanye West. 42-vjeçarja Kim ka filluar procesin e ndërtimit të shtëpisë së saj të re, e cila do të krijohet nga firma prestigjioze Bo.Shi Architects dhe Tadao Ando Architects and Associates, sipas The US Sun.

Kim kishte aplikuar tashmë për të ngritur një strukturë në pronë dimrin e kaluar, por leja u anulua përpara se e famshmja të fillonte të ndërtonte rezidencën e saj me temë anijen kozmike. Pothuajse 11 muaj pas pengesës, Kim tani ka kërkuar një leje për të ndërtuar një shtëpi të vetme. Kim Kardashian synon të ndërtojë një pishinë dhe një banjë në pronën e saj prej 41,817 hektarësh, sipas The City of La Quinta.

Nuk është e qartë nëse Kim ishte përkushtuar ndaj konceptit fillestar të projektimit të anijes, pavarësisht vendimit të saj për të ecur përpara me të njëjtin ekip arkitektësh. Qyteti i La Quinta-s thuhet se kërkoi më shumë informacion në shkurt 2022 për të respektuar rregullat e sigurisë nga zjarri dhe pishinave përpara se të fillonte procesi i ndërtimit, duke vonuar rrugën e Kim-it deri në vënien në zbatim në terren.

Megjithatë, ekipi i të gjithë arkitektëve të Kim-it nuk arriti t’i përgjigjet kërkesave për ndryshime në projektet specifike dhe aplikimit për leje i mbaroi koha. Kim-it iu desh të rifillonte nga fillimi sepse aplikimi kishte skaduar, duke e bërë të pamundur që ajo të vazhdonte aty ku e kishte lënë.