Celebrities Gossip Showbiz

Kourtney Kardashian dhe Travis Barker mirëpresin djalin e tyre!

Kourtney Kardashian dhe Travis Barker kanë mirëpritur fëmijën e tyre të katërt, duke shënuar një shtim të gëzueshëm për familjen e tyre në rritje. Publiku e priste me padurim lindjen e djalit të çiftit, veçanërisht pasi bateristi dhe motra e Kourtney, Kylie Jenner, u panë duke vizituar Qendrën Mjekësore Cedars-Sinai në Los Angeles në fillim të javës.

Kardashian, 44 vjeç, shfaqi barkun e saj të rrumbullakosur në një nga koncertet e grupit Barker në qershor. Gjatë aktivitetit, ajo mbajti një tabelë kartoni nga audienca ku shkruhej:

Travis, jam shtatzanë!


Në qershor, çifti zbuloi seksin e foshnjës së tyre gjatë një feste me temë rock ‘n’ roll. Barker la të kuptohet për emrin e djalit të tyre në një postim në lidhje me ngjarjen, duke thënë, “Unë tashmë e di emrin e tij”, dhe më vonë duke përmendur “Rocky 13” si një opsion emri.

Në shtator, Kardashian nxiti emocione kur ndau dhe më pas fshiu një foto nga një baby shower që shfaqte të njëjtin emër. Muzikantit iu desh të largohej papritur nga turneu evropian i Blink-182 në të njëjtin muaj për të qenë aty për gruan e tij gjatë operimit urgjent fetal.


Kardashian foli për procedurën e tmerrshme në një intervistë të tetorit për Vogue, duke shprehur mirënjohjen për një ekografi që i shpëtoi jetën foshnjës së tyre pa dhënë detaje të mëtejshme.