Celebrities Gossip Showbiz

Mashkulli më seksi në botë për vitin 2022 Chris Evans mezi pret të martohet dhe të ketë fëmijë!

Chris Evans është mashkulli më seksi në botë për vitin 2022. Ylli i “The Grey Man” dhe “Captain America” i Marvel u zbulua si i nderuari i këtij viti gjatë transmetimit të së hënës në mbrëmje të “The Late Show With Stephen Colbert”. Edhe pse Evans nuk u shfaq në studio gjatë shfaqjes, produksioni transmetoi një segment të regjistruar paraprakisht me aktorin dhe fituesin e titullit të mashkullit më seksi të vitit 2016, Dwayne Johnson.

Ndërkaq, Evans zbuloi se pret me padurim të martohet dhe të ketë fëmijë.

Kjo është absolutisht diçka që unë dua, grua, fëmijë, pra duke ndërtuar një familje. Kur lexoni për shumicën e artistëve, qofshin aktorë, piktorë, shkrimtarë, shumica prej tyre pranojnë se nuk ishte puna që ata bënë për të cilën ata janë më krenarë, ishte për marrëdhëniet, familjet që ata krijuan, dashurinë që gjetën, dashurinë që ndanë.

Ai u shpreh se e pëlqen gjithashtu ‘idenë e traditës dhe ceremonisë’ dhe nuk mund të mendojë asgjë më të mirë se kjo. Me kalimin e viteve, aktori nga Bostoni tha se është bërë një partner shumë më i mirë në marrëdhënie.

Unë kam qenë në gjendje të identifikoj disi se ku kam nevojë për përmirësim dhe çfarë funksionon. Unë gjithashtu shoh vërtet vlerën dhe forcën në të kërkuarit falje.

Fituesi i ‘MTV Movie & TV Award’ më parë ka qenë i lidhur me Kate Bosworth, Jessica Biel, Emmy Rossum, Jenny Slate, Minka Kelly, Dianna Agroni, Lily Collins dhe Christina Ricc.