Bota

“Më la shtatzënë teksa ishte i martuar”/Striptistja akuzon publikisht një personazh të njohur të BBC-së!

Një stripiste ka hedhur publikisht akuza ndaj një personazhi të njohur të BBC-së, i cili është i martuar. Gruaja thotë se ky person, emrin e të cilit nuk e ka bërë të ditur, pati një lidhje 6 mujore me të. Por në momentin që ajo mbeti shtatzënë dhe e njoftoi për këtë fakt, personazhi televiziv e braktisi menjëherë përmes një mesazhi të thjeshtë në telefon.

Moderatori nuk ka pasur më asnjë kontakt as me striptisten, as me vajzën e tyre dhe nuk ka dhënë asnjë mbështetje financiare për fëmijën, ndërsa kërkoi analizat e ADN-së. Stripistja thotë se ajo nuk është e vetmja grua që dyshohet se moderatori ka abuzuar.

Nuk janë të pakta rastet që ai ka fshehur, sepse e di që nuk isha e vetmja me të cilin po takohej.

Në përfundim stripistja thotë e prerë se nuk është penduar pasi tani ndihet e bekuar me të bijën, ndonëse ka vuajtur.

Nuk jam penduar në jetë dhe kam vajzën time të bukur prej saj.