Celebrities Magazine Showbiz

Më në fund, Jennifer Lawrence rikthehet fuqishëm në kinematografi, pas shkëputjes së saj disa vjeçare!

Jennifer Lawrence po rikthehet fuqishëm në botën kinematografike pas shkëputjes së saj disa vjeçare dhe gjen veten e saj në zhanrin komedi. Sony ka publikuar trailerin për filmin e saj të ardhshëm, “No Hard Feelings”. Në film, Lawrence luan një grua të quajtur Maggie, e cila për të shpëtuar shtëpinë e saj, merr një punë që përfshin përpjekjen për të joshur një 19-vjeçare të turpshme.

Rimorkio me vlerësim R është NSFW (megjithëse mund të varet nga vendi ku punoni) dhe hapet me Lawrence që ka disa probleme financiare përpara se ajo t’i përgjigjet një reklame nga disa prindër helikopterë që kërkojnë të nxjerrin djalin e tyre nga guaska e tij. Pasi takoi të riun, Percy, të luajtur nga Andrew Barth Feldman në një qendër për adoptimin e kafshëve shtëpiake, ajo e pyet atë: “Mos e merr mendjen nëse ta prek qenin tënd?” ndërsa ai rri në djep një Dachshund, të cilët njihen si qentë e egër.

Lawrence është një nga producentët e projektit, ku luan edhe Matthew Broderick. Regjia e komedisë është bërë nga Gene Stupnitsky. “No Hard Feelings” del në kinema më 23 qershor. Më poshtë, ju mund të shihni trailer-in e plotë të këtij filmi.