Celebrities Magazine Showbiz

Meghan Markle ka peshuar gjithçka që ka ‘humbur’ me familjen mbretërore në zgjedhjen për të kapërcyer kurorëzimin!

Do të ishte joautentike që Meghan Markle të shkonte në kurorëzimin e mbretit Charles pas gjithë asaj që ka ndodhur mes saj dhe familjes mbretërore, por Dukesha e Sussex-it e mbështet plotësisht vendimin e Princit Harry për të marrë pjesë në ceremoni, thonë burimet për Page Six. Një burim i brendshëm i njohur me familjen, thotë:

Ata duhej të merrnin një vendim që ndihej i vërtetë dhe autentik, veçanërisht pas gjithçkaje që është thënë dhe të gjitha gjërave që kanë rënë. Fjalët që kanë thënë Harry dhe Meghan për rëndësinë e familjes së tyre janë në përputhje me veprimet e tyre. Ata kujdesen për familjen e tyre, kështu që Meghan do të qëndrojë në Kaliforni dhe Harry do të mbështesë babanë e tij.

Markle, 41 vjeç, tha për vuajtjet e saj nga familja mbretërore:

Mendoj se falja është me të vërtetë e rëndësishme. Duhet shumë më tepër energji për të mos falur. Por duhet shumë përpjekje për të falur. Unë me të vërtetë kam bërë një përpjekje aktive.

Vendimi i Harry-t për të marrë pjesë në kurorëzimin ishte një proces i gjatë që zgjati javë të tëra.

Është një vendim që ata e morën së bashku si familje. Nëse ajo ishte super kontrolluese, atëherë ajo mund të sigurohej që Harry të mos shkonte. Ajo është e gjitha mirë, ajo e mbështet Harry-n, të dy nuk kanë asgjë më shumë për të provuar.

Na është thënë se Harry, i cili ka thënë se donte një falje nga babai i tij për veten dhe Markle, do të bëjë një udhëtim të shpejtë në Londër për kurorëzimin më 6 maj, i cili bie në të njëjtën ditë me ditëlindjen e 4-të të djalit Princ Archie. Një burim tjetër që njeh Sussex-ët thotë:

Nuk ka një përgjigje të duhur. Princi Harry do të mbështesë babanë e tij dhe më pas ai do të kthehet në shtëpi sa më shpejt të jetë e mundur për të qenë me djalin e tij. Për të gjithë njerëzit që thonë se duan të jenë gjysmë brenda dhe gjysmë jashtë familjes mbretërore, kjo dëshmon pikërisht të kundërtën.

U pranua gjerësisht nga stafi i pallatit se Archie dhe motra e tij 1-vjeçare, Princesha Lilibet, do të ishin shumë të reja për të marrë pjesë në ceremoninë e kurorëzimit në Westminster Abbey muajin e ardhshëm. Në mënyrë të ngjashme, Page Six raportoi se Princi William dhe Kate Middleton nuk do të marrin një vendim për pjesëmarrjen e djalit 4-vjeçar Princ Louis deri më afër ditës, për shkak të moshës së tij. Sussexes, të cilët tani janë në bisedime për projektet e radhës me Netflix dhe një mori veprash të tjera, thuhet se kanë lëvizur nga marrëdhënia e tyre e trazuar me familjen mbretërore.

Ata kanë një rehati në Kaliforni dhe një optimizëm për të ardhmen e tyre. Ata po ndërtojnë një të ardhme që është në paqe me familjen e tyre në Mbretërinë e Bashkuar.