Celebrities Gossip

Meghan Markle përshkruan marrëdhënien e veçantë që kishte me Mbretëreshën Elizabeth!

Meghan Markle kujtoi se e shikonte Mbretëreshën Elizabeth II si një ‘figurë gjyshe’ gjatë angazhimit të tyre të parë të përbashkët pas dasmës së saj. Meghan me bazë në Montecito tha se ajo kishte kaluar një kohë të mirë pasi ajo dhe Monarkja e ndjerë morën pjesë në disa ngjarje së bashku në Cheshire në qershor 2018.

Ajo tha se e trajtonte Mbretëreshën si ‘gjyshen e burrit’ dhe ndjehej sikur sovranja ishte ‘familje’ dhe i kujtoi asaj gjyshen e saj. Tre episodet e para të Harry & Meghan, pjesë e marrëveshjes shumë milionëshe me Netflix, u transmetuan javën e kaluar. “Shumë herët pasi u martuam, morëm trenin mbretëror së bashku, hëngrëm mëngjesin dhe kalova shumë mirë me të”, kujton Meghan.

“Unë e trajtova atë si gjyshen e burrit tim, dhe duke ditur se duhet të kishte një ndjenjë krejtësisht të ndryshme të përshtatshmërisë kur je në publik”, shtoi ajo. Por ajo sugjeroi se kishte një marrëdhënie më të ngrohtë me Monarken larg syrit të publikut. “Kur hipëm në makinë në mes të angazhimeve, ajo kishte një batanije dhe ma vuri mbi gjunjë dhe ne ishim ulur në makinë me këtë batanije,” kujton ajo.

“Sepse ndihet si familje. Dhe për shkak se isha kaq, kaq e afërt me gjyshen time dhe u kujdesa për të në vitet e fundit të saj, ishte vërtet… Ishte një ditë shumë e mirë”, vazhdoi ajo, duke shtuar: “Ne qeshëm.”