Bota Botë e Çuditshme Travel

Mendoni se e përballoni të ftohtin ekstrem?! Në Antarktidë ka disa vende të lira pune që po ju presin!

Ka një kërkesë për vende të lira pune për aventurierët që të punojnë në bazat e Antarktidës së Australisë me paga të mira. Programi Australian Antarktik ka më shumë se 150 pozicione të lira për të punuar në stacionet kërkimore në jug deri në 12 muaj. Shefat e kuzhinës, drejtuesit e stacioneve, elektriçistët, marangozët dhe oficerët e teknologjisë së informacionit janë ndër 32 rolet e ndryshme që ofrohen në stacionet kërkimore.

Stacioni i katërt, ishulli Macquarie, është në rajonin nën-Antarktik, rreth gjysmës së rrugës midis Tasmanisë dhe Antarktidës. Pagat janë të mira, ju mund të mësoni aftësi të reja, të eksploroni shkretëtirën e madhe në tokë dhe gjithashtu merrni një pagesë speciale prej 65,341 dollarë në vit që paguhet mbi pagën tuaj bazë ndërsa punoni në Antarktidë.

Për shembull, një marangoz do të fitojë një pagë bazë deri në 79,801 dollarë në vit plus një shtesë prej 65,341 dollarë në vit. Ndërkohë një kuzhinier do të merrte një pagë bazë prej 79,801 dollarë në vit, së bashku me një shtesë prej 65,341 dollarë. Qiraja dhe ushqimi janë falas në katër bazat ku kuzhinierët përgatisin ushqimet por përgatituni të duroni temperaturat që bien në -57C në muajt më të ftohtë.