Bota Botë e Çuditshme

Misteri i UFO-ve në Las Vegas/ Policia vendos kamera vëzhgimi në shtëpinë ku mendohet se strehohen alienët!

Një polic ishte i pari që intervistoi familjen që pretendonte se kishte parë krijesa të gjata aliene me sy të mëdhenj.  Çfarë e shqetëson policin Doug Poppa-n është arsyeja pse departamenti i Sigurisë Kombëtare i Departamentit të Policisë së Metrosë në Las Vegas (LVMPD) instaloi kamera vëzhgimi video jashtë shtëpisë pas incidentit.

Podcast-i i Las Vegas Poppa, i cili zakonisht fokusohet në korrupsionin në Departamentin e Policisë së Metrosë së Las Vegasit dhe bëri histori të shumta rreth të shtënave masive në hotelin Mandalay, zbuloi fillimisht më 18 maj se si policia kishte marrë një raport për të huajt më 1 maj. Por ishte gjatë një vizite të dytë në shtëpi kur ai vuri re kamerat e vëzhgimit, të cilat familja i tha se policët i kishin instaluar, gjoja për t’i mbrojtur ata nga UFO që mund të vijnë në adresën e tyre dhe t’i shqetësojnë.

Nëna më tha se dolën atje dhe vendosën kamerat, gjoja për të mbrojtur familjen nga njerëzit që do t’i shqetësonin për UFO-n. Por unë mund t’ju them menjëherë. Policët nuk dalin dhe vendosin pajisje të shtrenjta video të tilla dhe sigurisht që nuk do ta bënin për dikë që thërriste në një raport për një UFO.

Pamjet e kamerës së trupit nga LVMPD treguan një UFO të dyshuar që fluturonte në qiellin e natës përpara se familja të thërriste në një raport për diçka “100% jo njerëzore” në pronën e tyre të publikohej më 7 qershor nga një veshje e vogël e quajtur Vegas Blue Media, më pas me raketa në vëmendja globale dy ditë më vonë, kur një stacion lokal në Vegas, Channel 8 News, e mori atë.